Trends Institute en 9 andere experts: Nog dit jaar historische wereldwijde crash

Paniek in de straten van Wall Street tot Shanghai, en van Engeland tot Brazilië’ – Waarschuwingen voor ‘Schulden supernova’; ‘achtbaan door de hel voor bevolking Europa en Amerika’; ‘Crisis van epische omvang’; ‘Grootste welvaartsvernietiging ooit’

Het Trends Research Institute van Gerald Celente en 9 andere bekende financiële experts zijn het er over eens dat er nog dit jaar een wereldwijde beurscrash gaat komen. Alle signalen staan op donkerrood, net als in 2008, pal voor het losbarsten van de eerste financiële crisis. De komende crash zal het begin zijn van een heftige periode met een recessie die zo ernstig zal zijn, dat de afgelopen 7 jaar daarbij compleet zullen verbleken. Ze zijn het er allemaal over eens: we aan de hardste tijd in een hele generatie tegemoet.

De afgelopen 2 jaar is het wat stiller geworden rond Celente, die in het verleden correct de beurscrash van 1987, het uiteen spatten van de ‘dot.com’ zeepbel in 1999 en de financiële crisis in 2008 voorspelde. Enkele dagen geleden zei hij dat hij ‘slechts zelden een datum plak op marktcrashes’, maar dat hij ‘nu voorspelt dat we voor het einde van dit jaar een wereldwijde aandelencrash zullen meemaken’.

Wereldwijd – dus niet alleen in Amerika, maar ook in Europa, Japan en China. ‘Er zal paniek zijn in de straten van Wall Street tot Shanghai, en van Engeland tot Brazilië,’ voorziet Celente.

‘Schulden supernova’

Financieel analist David Stockman, ooit financieel directeur van het Management- en Begrotingsbureau tijdens de regering Reagan, schreef vorige week dat ‘aandelen een aanstaande ramp zijn’. Stockman waarschuwt al geruime tijd dat het massaal creëren van geld door de belangrijke Centrale Banken een ‘schulden supernova’ heeft veroorzaakt. Alle tekenen wijzen er nu op dat die grootste zeepbel ooit op barsten staat, waardoor er een diepe wereldwijde recessie zal uitbreken. (2)

‘Idiote regeringen veroorzaken catastrofe’

Succesbelegger Doug Casey, hoofd van Casey Research, windt er eveneens geen doekjes om. ‘Al die idiote regeringen die biljoenen en biljoenen nieuw geld hebben gedrukt veroorzaken een catastrofe van historische omvang. De meeste banken in de wereld zijn failliet, dus ik zou niet veel geld bij hen laten staan.’

Lees meer…

Bron: Xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s