Britse minister BuZa: Vluchtelingen bedreigen levensstandaard Europa

Interviews met Afrikaanse asielzoekers die openlijk erkennen nergens voor te vluchten, maar enkel voor de rijkdom hier te komen – Vrouw en zoon in Zweedse IKEA doodgestoken door asielzoekers

Als de immigrantenstroom uit Afrika en het Midden Oosten niet snel wordt gestopt zal er over 10 jaar niets meer over zijn van onze sociale zekerheid, die dan onbetaalbaar zal zijn geworden.

De Britse minister van Buitenlandse Zaken Philip Hammond heeft bevestigd waar de gewone Europeaan al heel lang bang voor is, namelijk dat de massale toestroom van vluchtelingen uit Noord Afrika en het Midden Oosten onze levensstandaard en sociale zekerheid bedreigt. Onlangs schreven we al dat die ondermijning van onze samenleving, cultuur en welvaart juist exact is waar zowel de VN als de EU op uit zijn.

‘De Europese Unie kan geen miljoenen mensen opnemen die een nieuw leven zoeken,’ zei Hammond, voormalig economisch manager en oud minister van Verkeer en Defensie, tegen de BBC. ‘Dat is geen houdbare toestand, omdat Europa zich niet kan beschermen en zijn levensstandaard en sociale structuur niet overeind kan houden als het miljoenen migranten uit Afrika moet opnemen.’

Hammond ziet maar één oplossing: de EU moet de (meeste) asielzoekers terugsturen. Daarmee doorbrak hij een van de grootste taboes in Europa, waar de media de miljoenen immigranten uitsluitend als arm, bang en zielig voorstellen.

Afrikaanse migranten geven toe enkel voor rijkdom te komen

Dat het leeuwendeel van hen uitsluitend om economische motieven naar Europa komt mag beslist niet worden geschreven, laat staan dat interviews als deze (2) op het journaal worden getoond, waarin journalisten enkele vluchtelingen in Calais vragen hoe ze aan het geld voor hun reis waren gekomen, en waarom ze zulke dure horloges dragen*.

* Omdat, zoals we eerder dit jaar al vaker schreven, alleen de mensen met geld –veelal criminelen- bij de mensensmokkelaars een ‘ticket’ naar Europa kunnen betalen, en de echte hulpbehoevenden achterblijven.

De jonge mannen uit Soedan, Eritrea en Syrië geven zelfs zonder enige schaamte toe dat het ze helemaal niet gaat om veiligheid, maar omdat er in Europa –en volgens hen vooral in Groot Brittannië- goed voor hen gezorgd wordt. Op de opmerking van een journalist dat de Engelse bevolking bepaald niet op hen zit te wachten, antwoorden ze dat dit hen niet interesseert. (2)

Razzia’s om illegalen op te pakken………

Lees meer…

Bron: Xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s