De “Global Warming” Hoax kost ons $ 4 miljard per dag!

MoS2 Template Master

1) Feiten, geen fictie: de geologische historie toont aan dat er niets bijzonders is aan de huidige temperaturen en CO2 niveaus. Sterker nog, die zijn zelfs aan de (te) lage kant.
De wereldwijde klimaatverandering industrie is jaarlijks $ 1,5 biljoen waard, zo heeft het Climate Change Business Journal uitgerekend. Dat is omgerekend $ 4 miljard per dag die wordt weggegooid aan zaken zoals CO2-emissiehandel, biobrandstoffen en natuurlijk windmolens. Eenzelfde bedrag wordt er dagelijks uitgegeven aan online shopping, met dit verschil dat er dan géén virtueel pistool tegen ons hoofd wordt gezet om te betalen, zeker niet voor iets waar we helemaal niets voor terugkrijgen – of het moet enkel ellende zijn.

2) De Amerikaanse wetenschapper Tom Luongo, die onder meer werkzaam was voor de Universiteit van Florida, heeft naar eigen zeggen een 164 pagina’s tellend document onder ogen gekregen waaruit blijkt dat de klimaatopwarming een leugen is.

Het document is opgesteld door John Casey, voormalig adviseur van het Witte Huis en van NASA. Daarnaast werkte hij aan het spaceshuttleprogramma. Vandaag de dag is hij één van de meest succesvolle klimaatwetenschappers.

Casey kwam in 2007 na het bestuderen van milieustudies van de overheid tot de ontdekking de ‘global warming’ een grote zwendel is. Toch investeert diezelfde overheid ieder jaar 22 miljard dollar in initiatieven die global warming bestrijden. Luongo stelt dat het onderzoek van Casey inmiddels is bevestigd door 17 wetenschappers en organisaties.

Casey laat aan de hand van metingen van NASA zien dat de temperatuur op aarde in de afgelopen 35 jaar 0,36 graad is gestegen. Tussen 1979 en 1998 was er sprake van een temperatuurstijging, maar daarna is de temperatuur gaan dalen, zo blijkt uit de metingen. In 1998 was het op aarde 1,08 graad warmer dan nu. (sindsdien is het aan het dalen!)

Daarnaast neemt de oppervlakte van het zeeijs op de Noordpool toe, aldus Luongo. Hij voegt toe dat de oceanen sinds 2002 niet meer opwarmen. In mei twitterde president Obama: “97 procent van de wetenschappers is het erover eens dat klimaatverandering een feit is, door mensen wordt veroorzaakt en een gevaar vormt.” Lungo wijst op een artikel in The Wall Street Journal waaruit blijkt dat die uitspraak onjuist is. Uit het onderzoek van de krant bleek namelijk dat slechts 1 procent van de wetenschappers gelooft dat de mens verantwoordelijk is voor klimaatverandering.

Meer dan 31.000 wetenschappers ondertekenden een petitie waarin stond dat ‘er geen overtuigend wetenschappelijk bewijs is dat de uitstoot van koolstofdioxide, methaan of andere broeikasgassen leidt tot een catastrofale opwarming van de atmosfeer van de aarde en het klimaat verstoort’.

1) http://fubar.mobi/2015/08/11/zo-vernietigt-de-linksgroene-ideologie-onze-samenleving-en-onze-toekomst/

2)  http://www.ninefornews.nl/wetenschapper-biecht-op-global-warming-miljardenzwendel/

http://www.newsmax.com/MKTNews/global-warming-hoax-facts/2014/10/17/id/601458/

https://w3.newsmax.com/LP/Finance/RWL/RWL-Dark-Winter?promo_code=zhs3nmqq

Net als de catastrofale asieltsunami, heb ik ook hier al vanaf het begin gewaarschuwd, dat dit een hoax is om ons miljarden afhandig te maken. En ook hierbij heeft het volgzame kuddevolk zich zonder protest laten beroven…

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s