Had Jan Roos een kapmes bij zich?

Dan had Jan Roos groot gelijk, want anders was ie nu misschien wel dood geweest. De overheid was er namelijk niet om haar kerntaak uit te oefenen, het beschermen van den burger. Sterker nog, die overheid heeft doelbewust deze moordenaars ons land binnen gelaten. Is ook gelijk duidelijk wat het probleem is. De overheid.

Sluit wel mooi aan dan bij de discussie die we de laatste dagen op DVC hebben of je je met geweld mag verdedigen tegen geweld.

Mij lijkt het antwoord duidelijk. Indien NEE, hadden we nu allemaal Duits gesproken. En dat is een heel stukje makkelijker dan arabirisch.

Uit navraag in de buurt blijkt dat er inderdaad sprake is geweest van een confrontatie met over en weer geschreeuw, maar wat zich precies heeft afgespeeld blijft onduidelijk. Volgens drie omwonenden had Roos op enig moment een mat zwart kapmes in zijn hand van zeker een halve meter lang, waarmee hij de groep wegjoeg. ‘Ik zag hem met dat mes zwaaien, om te intimideren,’ zegt overbuurman Khaled Omeraat (45). ‘Ik vroeg hem of hij hier woonde, maar hij was druk met het uiten van allerlei racistische teksten.’ Parool>>

Aldus Khaled, die geen ene fuk in mijn land te zoeken heeft en wiens oorlogshandboek nog een beetje voller staat met racisme dan Mein Kampf.

Als het aan mij ligt tief je vandaag nog op Khaled.

We zijn het muzelmaniakale geklier meer dan zat.

De bom is aan het barsten. Jarenlang hebben islamcritici gewaarschuwd voor wat er zou gaan gebeuren, en werden ze weggehoond.

Ik kan alleen maar hopen dat de bom ontploft op de stoep bij de verantwoordelijken en niet bij onschuldigen.

Ik wijs de opblaasmoslims de weg naar Wassenaar en Blaricum.

Vriend, dáár moet je zijn:

01

Bron: Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s