IKEA-slachtoffer onthoofd, IKEA Zweden verkoopt niet langer messen

mesikeaIn een Zweedse vestiging van IKEA werden zoals bekend twee onschuldige klanten doodgestoken. De daders waren asielzoekers. De winkel werd gisteren opnieuw geopend, maar er werd een maatregel getroffen om steekpartijen te voorkomen. Het is een tijdelijke maatregel, maar ze tart wel iedere verbeelding.

In plaats van strenger toe te zien op asielzoekers die de winkel betreden, heeft IKEA beslist om de verkoop van messen tijdelijk op te schorten. Wanneer u dus net van plan was om uw keuken uit te breiden met een handig messenset van IKEA bent u er aan voor de moeite (althans in Zweden). En dit dankzij een uitgewezen asielzoeker (en zijn compagnon) die zich niet wilde neerleggen bij die weigering en daarom koelbloedig enkele mensen neerstak(en).

Uiteraard lezen we dit niet in de reguliere media, zoals we evenmin via de ‘kwaliteitspers’ vernamen dat minstens één van de slachtoffers… onthoofd werd. We weten uiteraard allemaal dat mensen onthoofden een Europese traditie is en niets te maken heeft met religies en culturen aan de andere kant van de Middellandse Zee.

Rellen in Kos, in Salou, in Calais, een onthoofding in een Zweedse IKEA, … Het zijn allemaal geen bezwaren voor Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) om alsnog extra plaatsen te voorzien voor duizenden nieuwe asielzoekers in Vlaanderen.

Bron: Rechts Actueel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s