Kabinet Rutte zet Nederlandse senioren bij het oud vuil

AOW

Wij kunnen voor de huidige regering het woord “kabinet” nog maar nauwelijks gebruiken. La Cosa Nostra zou een meer passende naam zijn, want zelden of nooit na de 2e wereld oorlog heeft ons land te maken gehad met een regering bestaande uit frauderende, zich zelf verrijkende niets ontziende en liegende mannen en vrouwen, die krampachtig trachten de schijn op te houden dat het goed gaat in ons land.

Terwijl de CBS juichende berichten de wereld intoetert dat het goed gaat in ons land, de mensen bij wijze van spreke in de rij staan om het laatste nog te koop aangeboden huis te kunnen bemachtigen, wordt er achteloos gemeld dat de senioren in ons land er 1.5 % op achteruit zullen gaan. De groep van circa 3.1 miljoen burgers die voor een groot deel ons land hebben helpen opbouwen en er mede voor gezorgd hebben dat het huidige politieke wrakhout dat ons land in een ijzeren chantage greep houdt haar niets en niemand ontziende frauduleuze leventje kan leiden.

Behoorde u tot diegene die uit een “VVD nest ” kwam, dan zult u zich nog wel ettelijke malen bedenken ooit nog op deze partij te stemmen, ooit eens toonbeeld van de nette Nederlander, maar inmiddels verworden tot een groep graaiers, fraudeurs en zich zelf bevoordelende politici, slechts bezig met eigen belang.

En, ofschoon niet behorende tot onze bloedgroep, stemde u ooit op de partij die pretendeerde het sociaal democratische gezicht van ons land te zijn, de partij die opkwam voor diegenen die het niet zo breed hadden, dan zult u als gepensioneerde of slechts een AOW trekkend de u aangeboden rode roos diep de grond intrappen. Zelden heeft een partij  al haar kiezers zo verloochent als de PvdA.

Nee, zei Lodewijk Asscher de man met dat gezicht waarvan de ingeboren onbetrouwbaarheid in weeë golven je tegemoet slaat, het zou velen beter gaan in ons land, maar dat geldt niet voor de AOW-ers, die gaan er op achteruit. 1.5% , maar daar zou nog eens na gekeken worden ! Goedkope verkiezingsretoriek nu zelfs de nieuwe Nederlanders in de gaten beginnen te krijgen dat het enige wat bij de PvdA telt, het eigen zakken vullen is van diegenen die braaf al jaren met de partij stroom mee dobberen.

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s