Mediagif. Zwart geweld domineert en wordt verzwegen.

video

Door Joost Niemöller

Het is continue op het nieuws: zwarten zijn het slachtoffer van blank, en dus racistisch politiegeweld. Het nieuws komt uit de VS, maar houdt ook in Nederland de media in zijn greep. Het heeft de vorm aangenomen van een gevaarlijke hetze. Wanneer een blanke agent in elkaar getrapt wordt door zwarten, simpelweg omdat hij zijn werk tracht te doen, is dat geen nieuws. Dan moeten we het doen met Youtube filmpjes, zoals deze. (Let vooral op de bijna achteloze, arrogante, vanzelfsprekendheid van dit zwarte geweld. Dit verraadt training.)

We zien wel Youtube filmpjes in de media waarbij zwarten slachtoffer lijken. Enkele dagen terug bijvoorbeeld bij Jinek werd een filmpje vertoond waarbij een bebloede man op de grond lag, waar een blanke agent bij stond met een getrokken pistool. We horen niets over de context. Wel is het filmpje aanleiding voor de zoveelste tirade dat we moeten leren wennen aan de multiculturele samenleving, want anders wordt het niks met de wereld. Zonder enige feiten raaskalt men zo maar door en wordt het gif in de mensen geplant. Het gif namelijk dat alle blanken racistisch zijn en alle zwarten slachtoffers.

Ondertussen wijzen de statistieken erop dat het geweld bijna altijd van zwarten komt. Het geweld van blanken tegen zwarten is vrijwel niets vergeleken met het geweld van zwarten tegen blanken:

In fact, white violence against blacks is dwarfed by black on white violence. In 2012, blacks committed 560,600 acts of violence against whites (excluding homicide), and whites committed 99,403 acts of violence (excluding homicide) against blacks, according to data from the National Crime Victimization Survey provided to the author. Blacks, in other words, committed 85 percent of the non-homicide interracial crimes of violence between blacks and whites, even though they are less than 13 percent of the population. Both the absolute number of incidents and the rate of black-on-white violence are therefore magnitudes higher than white-on-black violence.

Officiële statistieken over zwart geweld, zo blijkt ook uit dit artikel, worden sinds de regeerperiode van Obama achter gehouden.

Dat de media de mythe van het blanke racisme er maar in blijven pompen, wijst op kwaadaardige opzet, en maakt de zwarte geweldsexplosie alleen nog maar gevaarlijker, want gevoed door officiële morele goedkeuring en tegelijkertijd uit de wind gehouden door de media.

Lees verder…

Bron: De Nieuwe Realist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s