Massa immigratie: ‘Europese overheden bereiden inzet leger tegen eigen bevolking voor’

Mekkaropa: Alleen al Dortmund (572.000 inwoners) krijgt er dagelijks 1000 asielzoekers bij


Niemand geeft het toe, maar alle Europese overheden rekenen erop dat er door de toestroom van miljoenen asielzoekers wijd verspreidde chaos zal ontstaan. (foto: rellen in Tottenham, 2011).

De Duitse onderzoeksjournalist en auteur Udo Ulfkotte schrijft dat overal in Europa overheden achter de schermen zijn begonnen met voorbereidingen om het leger in te zetten tegen de eigen bevolking, omdat er zeer zware onlusten en mogelijk zelfs burgeroorlogen worden verwacht zodra de sociale zekerheid in alle EU-staten is ingestort als gevolg van de massale immigratie van miljoenen moslims uit Noord Afrika en het Midden Oosten. In Duitsland heeft het leger voor $ 100 miljoen een speciale stad laten bouwen waar soldaten actief oefenen op gericht schieten op burgers.

Sinds de herfst van 2012 wordt in het Oost-Duitse Altmark de nieuwe ‘stad’ Schnöggersburg gebouwd, speciaal bedoeld voor het leger. Het wordt modernste oefencentrum van de Duitse Bundeswehr, die in deze ‘stad’ gaat trainen op het keihard neerslaan van de volksopstanden die in heel Europa worden verwacht op het moment dat de autochtone bevolking zich actief gaan verzetten tegen de doelbewuste ondermijning en afbraak van hun landen en samenlevingen door de komst van miljoenen migranten.

Bestrijden ‘terroristen’ en uitdelen voedsel

Schnöggersburg, Europa’s grootste militaire oefenterrein, heeft op dit moment al een oppervlakte van 6,5 vierkante kilometer en krijgt een hoogbouwwijk, een metro, een station, een vliegveld, een snelweg, straten en een ‘probleemwijk’. Protesten tegen de komst van het centrum, dat vanaf volgend jaar in gebruik wordt genomen, zijn verboden.

Naast het opsporen en bestrijden van ‘terroristen’ gaan soldaten er ook oefenen op het uitdelen van voedsel, dat in de toekomst mogelijk op rantsoen moet nadat de EU onder zijn eigen schuldenlast, die mede dankzij de massale immigratie onhoudbaar zal worden, is bezweken.

Berlijn verwacht  toekomstige ‘noodtoestand’…….

Lees meer…

Bron: Xandernieuws

2 gedachtes over “Massa immigratie: ‘Europese overheden bereiden inzet leger tegen eigen bevolking voor’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s