“De NOS fungeert als inlichtingendienst en is dodelijk wapen dat kan bepalen hoe de massa denkt”

Screenshot_6

De advocaat van Tarik Z., de man die eerder dit jaar met een nep-pistool het NOS-gebouw binnendrong en zendtijd wilde, heeft op verzoek van zijn cliënt de geplande toespraak openbaar gemaakt. Tarik legt onder meer uit waarom hij tot zijn daden is gekomen.

Hij zegt dat informatie bewust wordt gemanipuleerd en dat er propaganda wordt uitgezonden. Er wordt in beelden geknipt en de ondertiteling zou vaak onjuist zijn. Tarik stelt bovendien dat de NOS fungeert als inlichtingendienst.

Tarik Z. kreeg in juli 2,5 jaar cel, waarvan 15 maanden voorwaardelijk voor gijzeling, bedreiging en verboden wapenbezit. Zowel Tarik als het OM gaan in hoger beroep.

Hieronder de speech:

Lees verder>>>
(h/t “Scarlatti Bombatti”)

Bron: EJ Bron

Een gedachte over ““De NOS fungeert als inlichtingendienst en is dodelijk wapen dat kan bepalen hoe de massa denkt”

  1. De NOS functioneert natuurlijk niet als inlichtingendienst. Wel functioneert het prima m.i. (en dus te bediscussiëren) als filiaal van FOXNews ter verspreiding van Obamania over Nederland. Het kwam al zo ver dat PvdA mensen zich actief inzetten voor de herverkiezing van Obama. Andersom zal er vast ook inzet van Democrats zijn om wat minder kritische mensen via de media tot een stem op de PvdA te bewegen.
    .
    Jammer dan Tarik zich niet wat beter oriënteerde en kennelijk zo verontrust was dat hij het niet langer kon opbrengen om binnen de grenzen van de rechtstaat te blijven opereren. Ik geloof best dat hij er nog eentje nakrijgt van degenen die niet zo blij zijn met het bewustzijn dat zijn actie eveneens bewerkte.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s