EUROPA IS NU GEBARBARISEERD!

barbarism1

Elke dag worden wij met artikelen en beelden geconfronteerd over de invasie van barbaren in Europa!

De toestanden die we nu zien bij Calais, maken alleen maar zichtbaar dat de EU buitengrenzen gaten zijn als in een oude natte versleten dweil.
Een stinkende dweil met slijtplekken er in waar het ongedierte zich in nestelt.
Deze kolonisten, zonder uitzondering gehandicapten, kinderen, vrouwen, en bejaarden ver voorbij de militaire leeftijd, hadden natuurlijk al lang gestopt moeten zijn. Nooit hadden zij een voet op Europese bodem mogen zetten.

Frontex, het klinkt stoer maar het is niks anders dan een veerdienst voor mohammedanen (die niets liever willen dan ons financieel te gronde richten), die vervolgens in de verschillende natiestaten gedumpt worden om die te vernietigen.
Die natiestaten staan de vorming van het EU-Imperium in de weg. Er zijn er zelfs die de euvele moed opbrengen om de EU te bekritiseren. En die vermaledijde Britten zijn zo brutaal volgend jaar een referendum te willen organiseren.
En hoe de EU over referenda denkt dat hebben de Fransen en de Nederlanders en de Ieren mogen ervaren. De EU doet met referenda wat ik met de koran doe als ik op de pot zit. De Grieken die het waagden vorige maand nog een referendum te houden tegen verder kapotbezuinigen, kregen als straf een verdubbeling van die bezuinigingen opgelegd. De mensen leggen hun kinderen inmiddels te vondeling omdat ze ze niet meer kunnen voeden en voor de zieken zijn geen medicijnen meer. “Ow, sorry mevrouw dat we uw elektra afsloten, we wisten niet dat uw moeder aan de beademing lag”. Tsipras ging akkoord. Misschien hielden ze zijn vrouw onder schot ofzo, anders kan ik het ook niet verklaren.
Ondertussen worden de jihadisten, ook daar, in de watten gelegd in opdracht van de EU.

http://www.vrijechroniqueurs.nl/engeland-belegerd-door-de-barbaren-alleen-engeland-nee-heel-europa/

Hier slechts een greep uit de berichten van deze week:

Europa heeft haar civilisatie verkwanseld aan barbaren en wij hebben NIETS gedaan om dit tegen te houden…

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s