ISIS-jihadi’s verleiden toeristes tot huwelijk om Brits visum te bemachtigen

Alleenstaande Britse vrouwen die als toerist naar Turkije gaan, worden soms door ISIS-jihadi’s tot een huwelijk verleid. Zo bemachtigen deze terroristen een Brits visum om aanslagen te kunnen plegen in Engeland.
Dit zegt de organisatie Immigration Marriage Fraud UK. Delene Alouane van de organisatie Marriage Fraud UK vertelt over een Bitse toeriste die een leuke jongeman ontmoette tijdens haar vakantie in Turkije: ‘Niets wees erop dat hij extremistische ideeën had. Hij deed zichzelf voor als verwesterd. Ze liep niet te hard van stapel, maar ze bleven contact houden. Langzaamaan werd hun band steeds sterker’. Ze trouwden en hij ging in Engeland wonen met een speciaal visum. Twee maanden daarna verdween hij plotseling. Zijn vrouw ontdekte op zijn Facebook dat hij een ISIS-sympathisant was. Hij was bevriend met meerdere ISIS-fans op Facebook Zijn neef bleek op dezelfde manier via een vrouw een Brits visum te hebben bemachtigd.

Touriste trouwt met ISIS-jihadi

Veiligheidsdiensten vrezen dat ze twee totnogtoe bekende vrouwen een topje van de ijsberg vormen. Volgens veiligheidsexpert Janice Kephart zijn paspoorten voor terroristen minstens zo belangrijk als wapens: ‘Huwelijks-oplichting is vandaag de dag een essentieel onderdeel van het terrorisme-handboek’.

Bron: Nieuw Religieus Peil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s