Bosnische staatszender: Honderdduizenden moslims via Servië op weg naar Europa

Islamitische Staat verklaart opnieuw EU tussen 2017 en 2020 te zullen overspoelen met miljoenen aanhangers om oorlog tegen Europese bevolking te voeren

Macedonië, afgelopen week: Dagelijks bestormen duizenden moslims de treinen die hen naar Servië zullen brengen. Dat land zal hen niet terugsturen, maar juist helpen om naar hun favoriete bestemmingen door te reizen: Duitsland, Engeland en Nederland.

De Europese Unie kan zich de komende maanden en jaren opmaken voor een ware invasie. De Bosnische staatstelevisie (BIH Srbska RTRS) meldde gisteren dat er vele honderdduizenden moslims via Macedonië en Servië op weg zijn naar Europa (1). Belangrijker nog: dat hier zich grote aantallen ISIS aanhangers onder bevinden, en misschien nog wel het allerergste: dat Brussel hen geen strobreed in de weg zal leggen. Het gevolg zal zijn waar wij al jaren voor waarschuwen: het einde van Europa als vreedzaam, stabiel en welvarend continent.

Servië en Macedonië kunnen de toestroom van moslims die vanuit het Midden Oosten en Afrika via Griekenland naar Europa komen amper meer aan. Volgens de Bosnische zender krijgen de Grieken grote bedragen van Brussel om al deze ‘vluchtelingen’ door te sturen naar de EU. Hetzelfde geldt voor de Serven. De Servische president zei dat de moslims wat hem betreft welkom zijn en zonder strubbelingen naar Europa mogen doorreizen.

IS: Miljoenen aanhangers gaan terreuroorlog tegen Europeanen voeren

De Islamitische Staat (ISIS) kwam opnieuw met de verklaring dat deze honderdduizenden moslims nog maar het begin zijn, en het Kalifaat tussen nu en 2020 vele miljoenen als vluchtelingen vermomde aanhangers naar de EU zal sturen. Over het doel maken ze geen geheim: terreur en oorlog voeren tegen de ‘ongelovige’ en christelijke Europese bevolking, zodat ons continent wordt onderworpen aan de islam. Iedere Europeaan die weigert zich te bekeren moet worden vermoord.

Lees meer…

Bron: Xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s