ISIS verkoopt organen van Yezidi-seksslaven om terrorisme te financieren

77791161_77791160

De walgelijkste terreurgroep ter wereld heeft weer een nieuwe misdaad op zijn geweten.

Alsof onthoofden, stenigen, verbranden of verkrachten nog niet sadistisch genoeg waren, heeft ISIS nu nóg een misdaad om aan de lijst van terreurdaden toe te voegen. Volgens een rapport van het goed ingevoerde Middle East Media Research Institute, dat ISIS-supporters online volgt, bespreken de jihadisten openlijk op sociale media hoe zij hun slaven behandelen. De terreurgroep heeft duizenden voornamelijk Yezidische vrouwen en meisjes ontvoerd, die nu als seksslavinnen worden behandeld en verkocht.

Screen Shot 2015-08-20 at 04.55.24

Volgens het rapport zou ISIS de meisjes niet alleen misbruiken als seksslavinnen, maar ook op een andere, misschien nog wel gruwelijkere manier geld met hen verdienen. ISIS-strijders spreken op internet openlijk over mogelijke orgaanhandel met organen die uit de lichamen van gedode meisjes worden geroofd. Die organen zouden vervolgens door het hele Midden-Oosten worden verhandeld voor enorme bedragen.

Daarnaast worden de meisjes veelvuldig verkracht. Zelfs zeer jonge meisjes van negen jaar oud moeten het ontgelden. Volgens de radicaal-islamitische theologie van ISIS is verkrachting van ongelovigen niet alleen toegestaan, maar wordt het zelfs aangemoedigd. Ontsnapte Yezidi-meisjes vertellen dat de jihadisten hen zelfs zeiden dat verkrachting een vorm van aanbidding van Allah is.

Bron: De Dagelijkse Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s