Dion Graus overweegt op te stappen vanwege “minder Marokkanen” en isolement van de PVV

Even een korte inleiding en vervolgens het artikel : De mongool die de aanslag wilde plegen was een Marokkaanse moslim, een teruggekeerde islamitische terrorist. En hoe kan dit? Is het een verrassing dat deze juist op een trein kon stappen die Nederland was vertrokken, Nederland het land waar de meerderheid van de bevolking waarschuwt voor de moslims, de islam, voor steeds maar weer nieuwe islamitische gelukszoekers die hier op kosten van de staat de rest van Nederland mogen terroriseren en hier ook nog eens gratis mogen komen wonen. Nederland, het land waar de regering schijt heeft aan de meer dan terechte angst die leeft bij de burgers, bij de echte Nederlanders en steeds maar weer de kant van het islamitische gespuis kiest.

Rowwen Heze zong het eens “’t is een kwestie van geduld rustig wachten op de dag dat heel Holland Limburgs lult dat heel Holland Limburgs lult”

Helaas kunnen we dit wel veranderen tot “’t is een kwestie van geduld rustig wachten op de dag dat heel Holland te maken krijgt met de eerste islamitische terreur aanslag”

Ik zou bijna willen zeggen dat ik hoop dat de mensen die nu nog steeds achter vvd, pvda en het zooitje landverraders van de d66 blijven staan de slachtoffers gaan worden en niet de onschuldige Nederlanders die al zo vaak een waarschuwing hebben gegeven.

met groet Bolo


Artikel uit NRC

De man die gisteren een aanslag wilde plegen in de Thalys die op weg was van Amsterdam naar Parijs zou recent nog in Syrië zijn geweest. De 26-jarige Marokkaan was in beeld bij de Spaanse antiterreurdienst voor zijn extremistisch-islamitische denkbeelden. Dat melden de Spaanse krant El País en een bron bij de Spaanse antiterreurdienst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s