Advocate schutter: ‘Hij wilde Thalys overvallen om eten te kopen’

 dendieje

Dan is de tapijtsnuffelaar ook nog een LIJKENPIKKER. Want hij begon eerst te schieten, maar ja, ik heb nog nooit van een marokkaan gehoord die schuld bekend. Dat is tegen hun, ahum, “geloof”.


 Screenshot_3

Ayoub El Khazzani

Het onderzoek naar de zwaarbewapende man die vrijdag overmeesterd werd op de Thalys van Amsterdam naar Parijs loopt volop. Volgens een anonieme bron dicht bij het onderzoek leefde hij in België en tikte hij zijn wapens in ons land op de kop. De advocate van de verdachte spreekt dat echter tegen: ‘Hij was ondervoed en wilde de trein overvallen om eten te kopen’, klinkt het.

De naam van de dader – Ayoub El Khazzani – circuleerde al snel. Zijn identiteit is intussen ook bevestigd aan de hand van elektronische vingerafdrukken. De politie gaat ervan uit dat het om een radicale “islamist” met terroristische plannen gaat, al wijst hij dat zelf van de hand.

Volgens de eerste elementen van het onderzoek ‘leefde El Khazzani in België en is hij in België op een trein gestapt met wapens die hij ongetwijfeld in België heeft gekocht’, vertelde een bron nabij het onderzoek aan het Franse persagentschap AFP. ‘En hij had papieren bij zich uit Spanje.’

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)

Nieuwsblad.be

Bron: EJ Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s