Asielzoekers gaan vóór Nederlanders!

asielzoeker.eisen

Ik ben hier en jullie zijn verplicht mij te onderhouden

Amsterdam: Zo’n 500 asielzoekers zullen hun intrek gaan nemen in woningen in de nieuw te bouwen wijk Houthavens, ten noorden van de Spaarndammerbuurt. Donderdagochtend ondertekende de gemeente en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) daartoe een overeenkomst.

Gerard Bakker, bestuursvoorzitter COA, is verheugd over de komst van de opvangplaatsen. ‘Het is dichtbij het centrum, dat is goed voor de integratie. Bovendien zijn alle voorzieningen in de buurt aanwezig’. In 2018 moet het centrum klaar zijn en komen de asielzoekers er te wonen. Momenteel wordt er een architect gezocht om de opvang, waar vanuit de vluchtelingen hun asielprocedure kunnen doorlopen, te ontwerpen.

Lees ook dit:
http://fubar.mobi/2015/05/01/gehandicapten-kunnen-barsten-asielzoekers-gaan-voor/

En niet alleen in Nederland:

Oostenrijk:
https://ejbron.wordpress.com/2015/08/23/nieuwe-asielwet-in-oostenrijk-regering-kortwiekt-gemeenten-en-geeft-nog-meer-geld-aan-asielzoekers-uit/

Duitsland:
https://ejbron.wordpress.com/2015/08/23/dat-is-duitsland-school-voor-kinderen-met-een-leerhandicap-wordt-vluchtelingencentrum/

Engeland
https://www.facebook.com/OfficialBritainFirst/videos/662938633851401/

Ondertussen vallen de eigen inwoners tussen wal en schip met geen recht op bed,bad en brood…. Waar zijn we toch mee bezig?

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s