De meeste dromen zijn bedrog – parodie op Martin Luther King I have a dream.

Door Bolo

Ik ben droevig vandaag bij jullie te zijn tijdens de decennia die de geschiedenis in zullen gaan als de decennia met de grootste islamitische machtsovername ooit in ons land. Een totaal ongeschikte regering der Nederlanden ondertekende wetsvoorstellen die de islamitische terroristen een vrije doorgang verlenen binnen Europa, het verdrag van Schengen. Dit gedenkwaardige decreet werd een groots baken van hoop voor miljoenen islamitische terroristen en gelukszoekers die nu de mogelijkheid hebben gekregen om vrij door een groot deel van Europa te wandelen, de autochtone bevolking te intimideren en aanslagen voor te bereiden zonder dat ze ook nog maar een strobreed in de weg gelegd gaat worden.

Maar nu ruim dertig jaar laten moeten we het tragische feit onder ogen zien dat dit verdrag dat zo mooi klonk, ons vrij moest doen reizen binnen Europa totaal is mislukt, had het niet gewoon bij België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk kunnen blijven? Ruim dertig jaar later wordt het leven van de autochtoon inmiddels droevig beperkt door de handboeien van vadertje staat en de ketenen van hen die enkel maar “discriminatie” kunnen roepen. Ruim dertig jaar later leeft menige Nederlander op een eenzaam eiland van armoede te midden van een grote oceaan van linkse hobby’s zo als ontwikkelingsgelden, gelukszoeker subsidiëringen, steun aan islamitische terreurorganisaties en het financieren van de welvaart in andere Europese landen.
Ruim dertig jaar later verkommert de autochtone Nederlander inmiddels in de uithoeken van de Nederlandse maatschappij en bevindt hij zich in ballingschap in zijn eigen land. Daarom zijn we vandaag hier samengekomen, om een afschuwelijke toestand te benadrukken. In zekere zin zijn wij naar onze nationale hoofdstad gekomen om een cheque te innen. Toen de ontwerpers van ons ooit zo mooie Nederland de prachtige woorden van de Grondwet en de wetten en regels voor ons Nederland schreven, ondertekenden ze ook een zorgpakket waarmee elke Nederlander in tijden van nood geholpen zou worden. Deze belofte was een belofte die alle mensen het onbetwistbare recht zou garanderen op leven, vrijheid en het najagen van geluk. Het is nu overduidelijk dat Nederland haar verplichting niet langer nakomt wat betreft haar oorspronkelijke burgers.
In plaats van deze heilige verplichting na te komen, heeft Nederland de autochtone bevolking een waardeloze cheque overhandigd; een cheque die wordt geretourneerd met de opmerking ‘ontoereikende fondsen’. Maar we weigeren te geloven dat de bank van gerechtigheid failliet is. We weigeren te geloven dat er ontoereikende fondsen zijn in de grote kluizen van mogelijkheden van dit land. Dus zijn we gekomen om deze cheque te innen, een cheque die ons na inning de rijkdom van vrijheid geeft en de veiligheid van gerechtigheid. Wij zijn tevens hier bij elkaar gekomen om de regering te herinneren aan de heftige noodzaak van nu. Er is geen tijd om rustig tot bedaren te komen of de verdovende drug der geleidelijkheid te slikken.
Nu is het moment om de belofte van democratie na te komen. Nu is het moment om uit de duistere en dorre vallei van geldverspilling te trekken naar het zonovergoten pad van gerechtigheid voor onze ouderen, onze zieken, voor mensen die zich bijna kapot gewerkt hebben voor de opbouw van ons Nederland en die nu door het laffe Haagse zooitje in de kou worden gezet, aangezien men Griekenland en gelukszoekers belangrijker vindt dan de Nederlander. Nu is het moment om alle kinderen van hen die ons land opgebouwd hebben een kans te geven. Reeds eeuwenlang is Nederland opgebouwd vanuit een joods – christelijke cultuur een cultuur met westerse normen en waarde die wij niet langer laten kapot maken door heidense islamitische invloeden. Nu is het moment om ons land uit het moeras te tillen van deze ongerechtigheid. Ik wil het niet zeggen, maar ik moet het wel zeggen in de wetenschap dat deze kreet zo fout is, maar zo waar is en we op bepaalde punten niet anders meer kunnen aangezien het fataal voor het land zou zijn wanneer we de uiterste noodzaak hiervan over het hoofd zien en de autochtone Nederlander blijven discrimineren ten op zichten van al dat islamitische tuig dat ons land overspoelt : Eigen volk eerst!
Deze verzengende zomer van de legitieme onvrede van de Nederlander zal niet voorbijgaan tot er een stimulerend najaar aanbreekt van vrijheid voor de mensen die het verdienen. Twee duizend vijftien is geen einde maar een begin. Diegenen die hopen of denken dat wij hier enkel wat stoom moesten afblazen en ons vervolgens weer schikken naar de wil van het Haags zooitje en de grillen van de islam zal ruw wakker geschud worden als ons land terugkeert naar hoe het vroeger was. Het zal rustig noch stil in Nederland zijn tot het moment waarop wij ons land hebben terug herovert op de volgers van de pedofiele nep profeet. De wervelwinden van opstand zullen de grondvesten van ons land doen schudden tot de schitterende dag van gerechtigheid opdoemt en het “oranje blanje bleu” weer trots aan de horizon kan gaan verschijnen. Maar er is iets wat ik jullie moet zeggen die op de warme drempel staan die ons het paleis van gerechtigheid binnenleidt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s