Regering is verantwoordelijk voor komende uitbarstingen van geweld (video)

huren

Twee zaken die ons de media doornemend vandaag troffen en waarvoor wij al tijden waarschuwen. Vlak bij Berlijn werd afgelopen nacht een nog leeg staand deurkloppers opvangcentrum in brand gestoken, waarbij er gelukkig geen slachtoffers vielen. Maar in ons eigen land krijgen deurkloppers een streepje voor bij het krijgen van een sociale huurwoning, zodat zij niet langer in de opvangcentra hoeven te wonen!

Om met punt een te beginnen. De Duitse Bondskanselier Angela Merkel was er zoals te verwachten weer als de kippen bij, om de naar alle waarschijnlijkheid aangestoken brand in de schoenen te schuiven van Neo Nazi’s net als dat in Heidenau bij Dresden ook al gebeurde, waar overigens vandaag nog eens 300 deurkloppers verwacht worden.

Neo Nazi, Bruinhemd, Demogoog, Ultra rechts figuur, het zijn de favoriete benamingen geworden van hen die wij verantwoordelijk kunnen stellen voor een volkomen falend deurkloppers beleid.  En… voorlopig staat “Links” met in hun kielzog de kerken, nog steeds een nul voor bij gebrek aan een gezamenlijk te voeren tegenoffensief van de in steeds grotere mate zich zorg makende normaal denkende en zich terecht zorgen makende burger!.

In ons land is een soortgelijk klimaat, waarbij iedereen die op een normale wijze het deurkloppersprobleem aankaart onmiddellijk in de ultra rechtse hoek gezet wordt.

De woningbouwcorporaties kunnen het niet meer aan, de gemeenten moeten voldoen aan de vanuit den Haag opgelegde criteria om deurkloppers die toegelaten zijn, de zgn. statushouders, aan een sociale huurwoning te helpen. En hiervoor moet de eigen bevolking maar even een nummertje trekken en nog langer in de wacht, hetgeen tot 8 jaren in beslag kan nemen.

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s