Deens debat: “Europa pleegt collectief zelfmoord”

lemmings

In Denemarken vindt momenteel een breedvoerige discussie plaats over de massale immigratie. In de prestigieuze krant Jyllands-Posten schrijft hoogleraar geschiedenis Bent Jensen dat de Europese elites opzettelijk hun eigen cultuur vernietigen, terwijl psychologieprofessor Helmuth Nyborg waarschuwt dat onze democratie in de toekomst zal verdwijnen wanneer mensen met een lager i.q. onze landen zullen overnemen.

Bent Jensen vergelijkt in zijn debatartikel de huidige asielinstroom in Europa met historische migraties en komt tot de conclusie dat de huidige situatie uniek is.

“Het zijn in de eerste plaats mensen van een cultuur die radicaal verschillend is van de Europese cultuur en ook niet de wens hebben of bereid zijn zich te assimileren, maar in plaats daarvan een speciale behandeling eisen. Ten tweede zal deze onoverzichtelijke massale vloed van mensen de Europese samenleving vernietigen als het niet gestopt wordt.”

Iets anders wat historisch gezien ook uniek is, is dat de elites van Europa actief meewerken om de vernietiging van hun eigen land te vergemakkelijken. De hoogleraar noemt Zweden als een schokkend voorbeeld.

Zweden als schrikvoorbeeld

“Elites valse schuldgevoel, waarde nihilisme, naïviteit, en gebrek aan historisch besef is al genoemd. Een studie van de angstaanjagende ontwikkelingen in Zweden geeft een groot deel van het antwoord. Zweden is een klasse op zich, maar de Zweedse ziekte is in alle West-Europese landen aanwezig. In Zweden is het vrome politici en intolerant media gelukt om een onheilige alliantie te smeden om mensen te tiranniseren die zich ongerust maken dat hun eens ordelijk land veranderd in plek waar niemand meer zich veilig kan voelen.”

its-media

Lees verder…

Bron: Slecht nieuws uit Zweden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s