Invasie Europa: Dagelijks dringen 1000+ Allahu Akbar schreeuwende moslims Hongarije binnen

Demagogische bondskanselier Merkel noemt anti-islam demonstranten ‘donkerduitsers’ – ‘Vluchtelingen’ hadden voor kosten ticket naar Europa (€ 7000 – € 14000) minstens een vol jaar royaal in eigen land kunnen blijven leven – Onderzoeksjournalist Wisnewski: Migrantengolf is ‘militaire operatie tegen Europa’

Grote aantallen immigranten blijken zich enkel uit te geven voor vluchtelingen uit Syrië, omdat ze weten dat ze dan automatisch worden toegelaten (6). Foto: ‘vluchtelingen’ doorbreken de grens van Macedonië.

Europa wordt belegerd – herstel: Europa is het doelwit van een invasie, want een belegering impliceert dat er ook een verdediging tegen de aanval is. Het tegendeel is echter het geval: de lidstaten van de EU zetten hun deuren wijd open voor miljoenen moslims uit het Midden Oosten en Noord Afrika. ‘Vluchtelingen’ worden ze door media en politiek genoemd. ‘Onze jihad strijders, om jullie te veroveren en te onderwerpen,’ zegt ISIS. Wie heeft gelijk?

Kijk eens naar dit filmpje uit Hongarije, waarop te zien is hoe honderden agressief ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslims in bedwang moeten worden gehouden door de politie. Hongarije krijgt dagelijks 1000 tot 1500 van dit soort ‘vluchtelingen’ te verwerken, reden waarom het land bezig is een muur langs de grens met Servië te bouwen. En Nederland? Dat gaat in Brabant twee nieuwe welkomscentra voor de volgelingen van Allah en Mohammed bouwen, want zij vormen het leeuwendeel van de vloedgolf immigranten (2).

‘Donkerduitsers’

Het links-liberale establishment, waar we voor de volledigheid ook de christendemocratie aan moeten toevoegen, vindt het schandalig, racistisch en onmenselijk dat autochtone Europeanen zich verzetten tegen de komst van al die ‘arme en zielige’ vluchtelingen. De Duitse bondskanselier Merkel –die in Heidenau werd getrakteerd op hohnderden demonstrerende burgers die haar een volksverrader noemden- brandmerkt onderdanen die het niet eens zijn met de komst van alleen al dit jaar 800.000 immigranten inmiddels als ‘donkerduitsers’ (1).

Waar halen ze het geld vandaan?

Alle demagogie van de heersende Europese elite ten spijt, niemand van hen heeft ooit maar een seconde aandacht willen schenken aan legitieme vragen zoals waar al die vluchtelingen de € 7000 a € 14.000 p.p. (3) vandaan halen die de deels door de VS betaalde (4) mensensmokkelaars voor een ‘ticket’ naar Europa rekenen. Voor dat geld hadden ze minimaal een jaar met een compleet gezin zeer royaal in hun eigen land kunnen blijven wonen.

Waarom nemen hun mede moslims hen niet op?

Een andere vraag die niet gesteld mag worden: waarom weigeren steenrijke Arabische oliestaten zoals Saudi Arabië om hun vluchtende mede moslims op te nemen, en sturen ze hen doelbewust bijna allemaal naar Europa, waar de snel groeiende invloed van de islam, die op vrijwel alle gebieden totaal onverenigbaar is met de Westerse cultuur, juist voor almaar grotere sociale, maatschappelijke en economische instabiliteit en onrust zorgt? De vraag stellen is hem beantwoorden, zoals u inmiddels weet.

Lees meer…

Bron: Xandernieuws

Een gedachte over “Invasie Europa: Dagelijks dringen 1000+ Allahu Akbar schreeuwende moslims Hongarije binnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s