Deurkloppers : wie medelijden toont, heeft geen verstand

Australië

Ons land met name via de regering, de politiek en de zieligheidsindustrie tonen zich graag tolerant, begripvol en open als het gaat om de nood te ledigen van hen die beweren dat zij om welke vaak duistere reden worden achtervolgd. Het vermogen om te komen tot een nuchter oordeel schijnt bij veel Nederlanders verdwenen te zijn en ons land wordt of is een groot “tafeltje dekje”, waar het voor het steeds maar stijgende aantal deurkloppers uitstekend toeven is.

Een paar tranentrekkende foto’s van het liefst kleine kinderen, een man het liefst op krukken met in zijn kielzog een vrouw met 8 koters, een jongen die in gebrekkig Engels herhaaldelijk vertelt dat hij naar ons land is gekomen om te studeren, doet het goed en talrijke landgenoten schieten snotterend vol voor de buis, als de staatsomroep middels een eveneens zielig kijkende Rob, Annechien of Astrid ons vertellen hoe slecht het elders gaat.

Iets wat je niet zou je mogen verwachten van een  volk bekend om een nuchter karakter. Die eigenschap kom je echter  slechts nog maar tegen in een rariteitenkabinet. En die paar burgers  die er nog wel over beschikken,  zouden wij het liefst onmiddellijk vastzetten op het marktplein aan de schandpaal of openlijk naar de brandstapel leiden.

Wie zijn die deurkloppers nu eigenlijk?

De Staatsomroep geholpen door de MSM zetten u expres op het verkeerde been. Zij worden bestempeld als “vluchtelingen ” en dat kan zijn om oorlogsgeweld of gewoon omdat zij zich in hun eigen land niet veilig voelen vanwege etnische ,religieuze of politieke onenigheden. Dat hierdoor de ene deurklopper in feite niet de andere is, doet er voor de Nederlands media nauwelijks iets toe. Zodra je met een bootje de zee oversteekt ben je “vluchteling” , maar opvallend is dat ruim 50% van deze mensen NIET uit een oorlogsgebied kwamen maar uit sub Sahara landen.

Slechts 5% van de hoeveelheid deurkloppers die de EU in willen zijn afkomstig uit Syrië, terwijl…. nadat zij hun land verlaten hebben en in Turkije of Jordanië zijn aangekomen ” formeel “niet meer uit een oorlogsgebied komen!

Maar dat doet het slecht bij de zieligheidsindustrie die op volle toeren bezig is deze nieuwe lucratieve bron van inkomsten actief te houden. In Saoedi Arabië of de Verenigde Arabische Emiraten bestaan dit soort tranentrekkers niet, is de bevolking vaak zelfs ook  nog geloofsgenoot van de “vluchtelingen” , maar toch willen deze daar niet naar toe. De reden hiervoor laat zich makkelijk raden.

De zieligheidsindustrie zorgt ervoor, dat landen als Duitsland , Nederland en Zweden als de bekende honingpotten functioneren om honderdduizenden deurkloppers te doen besluiten naar landen te gaan waar zij met liegen en bedriegen vaak verzekerd worden van ” bed brood en bad” met op afzienbare tijd een leuk Vinex verblijfje.

En de politiek rotzooit maar wat aan. Vandaag  een conferentie van een aantal Ministers van Verkeer, die willen bespreken hoe zij n.a.v. het Thalys incident de veiligheid kunnen verhogen, een volkomen farce en spelen voor de tribune. Maar de bevolking blijft het slikken .        Sommige landen zoals Kosovo, Albanië en Montenegro worden tot “veilige” gebieden bestempeld, maar dat weerhoudt geen Kosovaar enz. zich als deurklopper aan de grenzen van de EU te melden, voorafgegaan door verslaggevers van de MSM die huilende kinderen, vertwijfeld ogende vaders en moeders haarscherp voor u op de buis zetten. En U schiet vol.

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s