Donald Trump belooft aanval op christendom door moslims en Obama totaal om te draaien

Hillary Clinton vergelijkt pro-life (anti-abortus) kandidaten met terroristen

De links-liberale Clinton verliest in de peilingen steeds meer terrein aan de rechts-conservatieve Trump.

De onder het gewone volk almaar populairder wordende Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump beloofde onlangs ‘de aanval op het christendom totaal om te draaien… Ze worden onthoofd in Syrië. Ze zijn door Obama en zijn hele groep in de steek gelaten, maar geloof me: door Trump zullen ze níet in de steek worden gelaten. Als je christen bent is het bijna onmogelijk om tot de VS te worden toegelaten. Voor moslims is het juist een van de makkelijkste bestemmingen. Leg me dat maar eens uit.’

Trumps grote voorbeeld is zijn in 1993 overleden voormalige voorganger dr. Norman Vincent Peale, auteur van het over de hele wereld bekend geworden boek ‘De Kracht van Positief Denken’. Hij zegt ook ‘heel vriendschappelijk’ om te gaan met Billy en Franklin Graham, en veel christelijke projecten te steunen.

‘Ik ga ook in Amerika oorlog tegen christendom aanvallen’

De ‘aanval op het christendom’ vindt volgens Trump, die zelf protestant is en zegt een overtuigde gelover in de Bijbel te zijn, ook in de VS zelf plaats. Zo bekritiseert hij de ‘oorlog tegen kerstmis’, waardoor veel Amerikaanse scholen en winkelcentra vorig jaar geen kerstboom meer mochten opzetten omdat deze moslims zouden kunnen beledigen.

Het links-liberale establishment voert tevens veel rechtszaken tegen christenen en ‘wint er helaas veel’, aldus Trump. Zo werd onlangs een christelijke bakkerij veroordeeld omdat deze weigerde bruidstaarten voor homoparen te maken. ‘Ik zal dat aanvallen. Ik ga heel sterk tegen veel van dit soort zaken in, zoals het verbannen van het woord kerstmis.’ (1)

Trump: Massa immigratie moslims tegenhouden

Trump verzet zich tevens tegen de door de regering Obama bevorderde massa immigratie, en zei met name moslims uit Somalië, Saudi Arabië en Syrië te zullen tegenhouden, omdat het risico op terreuraanslagen in de VS hierdoor steeds groter wordt. (2)

Het verval van steeds meer stadswijken in Europa, die ten prooi vallen aan criminele islamistische bendes, is een trend die ook in Amerika is te zien. De stad Minneapolis heeft zelfs al de bijnaam ‘Klein Mogadishu’ gekregen, omdat Somalische moslimbendes er de straten onveilig maken. Dit kon gebeuren nadat de regering Obama de grenzen wijd openzette voor de komst van jaarlijks 5000 tot 12000 Somalische ‘vluchtelingen’. Er komen nu zelfs meer immigranten uit moslimlanden naar de VS dan uit Mexico en Latijns Amerika. (2)

Clinton vergelijkt anti-abortus kandidaten met terroristen

Trumps Democratische tegenstrever Hillary Clinton doet het juist steeds slechter in de peilingen. Gisteren vergeleek ze in Cleveland de volgens haar ‘extreme kijk op vrouwen’ van haar Republikeinse rivalen met hun pro-life / anti-abortus standpunten met ‘sommige terreurgroepen, van mensen die niet in de moderne wereld willen leven… Ze hebben het helemaal fout voor het 21e eeuwse Amerika. Wij gaan voorwaarts, en niet terug.’ (3)

Xander

Bron: Xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s