Obama tegen Merkel: Europa stort in door illegalenstromen

image

Door Joost Niemoller

De voorstellen die uit de koker van de EU dan wel Merkel komen om de niet meer te stuiten illegalenstroom in te dammen, worden met de dag krankzinniger.

Dit doet vermoeden dat de werkelijke aantallen al veel hoger liggen dan officieel wordt toegegeven, zoals Nigel Farage gisteren overtuigend vaststelde.

De EU heeft zoals altijd maar een oplossing:

Geld strooien.

Zo lekte naar Der Spiegel een voorstel uit dat bij een komende EU top over de illegalen uit Afrika op tafel wordt gelegd: Afrika moet meer dan een miljard euro krijgen, om in ruil daarvan eenmaal overgestoken Afrikaanse illegalen over te nemen. We hebben het hier over het meest corrupte werelddeel. De merendeels criminele dictators van die Afrikaanse landen krijgen nog meer geld, en worden daarmee financieel nog meer aangemoedigd migranten naar Europa te sturen, om zo nog meer te vangen. Wie zo denkt is niet meer in staat tot helder denken. Het is het logische gevolg van de totale vervreemding van de werkelijkheid die de in een bubbel levende bestuurselite verlamd heeft.

In de media wordt er gegild over extreemrechtse brandstichters van asielcentra. Wanneer zo’n brandstichter in werkelijkheid zelf een asielzoeker blijkt te zijn, moet je dat bericht met een lantaarntje zoeken. Zowel de media als de bestuurselite lijken door hysterische verdwazing bevangen. De illegalen die in steeds grotere massa’s de Europese grenzen oversteken, bewijzen namelijk dag in dag uit hun ongelijk, en dan moet het door henzelf verzonnen ‘extreemrechts’ maar de schuld krijgen.

De bestuurspaniek achter de schermen is groot. Enkele dagen terug, zo meldt Die Welt, was er een telefoongesprek tussen Obama en Merkel,waarbij Obama zich zorgen maakte over de destabilisatie van Europa:

In seinem Telefonat mit Kanzlerin Angela Merkel habe US-Präsident Barack Obama bereits vor einigen Tagen über das Thema Flüchtlinge gesprochen, sagte der Sprecher des Weißen Hauses, Josh Earnest, am Freitag in Washington. Earnest sagte, die aktuellen Geschehnisse seien ein Beweis dafür, dass die Folgen der Gewalt im Norden Afrikas und im Nahen Osten nicht nur die unmittelbar betroffenen Regionen destabilisierten. „Sie beginnen, auch einen destabilisierenden Einfluss auf andere Weltgegenden zu haben – auch auf Europa.“

Dat bewijst dat men achter de schermen van de bestuurselite, waar men de werkelijke cijfers ziet, weet dat er iets helemaal misgegaan is.

Zelfs in een politiek correcte krant als The New York Times, wordt in een voorpaginastuk beschreven hoe de tot op het bot verdeelde EU totaal niet weet te reageren op de illegalen die per boot of wandelend maar blijven komen.

De nood is aan de man. Europa stort in.

Hebben we ons kabinet er al over gehoord? Bestaat dat nog wel?

De nieuwe Realist ‘Joost Niemöller

Bron: IndetitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s