Yanis Varoufakis en de steeds gevaarlijk wordende EU dictatuur ( interview)

Yanis

Uit reacties op eerdere artikelen over de voormalige Minister van Financiën Yanis Varoufakis ( YV) mochten wij op maken dat niet iedereen even gecharmeerd is over deze Griek en hij dan ook gelijk in het mandje luie onbetrouwbare Grieken wordt gestopt. Wij delen deze mening niet.

Wie zoals in een reeds eerder hier verschenen artikel goed naar YV luistert, zal moeten  toegeven dat de man een heldere visie heeft, de EU en zijn dictatuur genadeloos ontmaskert, kortom een man zoals wij hem in de Nederlandse politiek in de jaren na de oorlog nog nooit zijn tegengekomen.

Onlangs gaf YV een radio interview aan de Australische zender ABC en wij adviseren u nog eens aandachtig te luisteren naar wat hij vertelt. Daarbij wordt de dictatoriale handelswijze van de EU commissie, de Troika en de ECB nog eens haarfijn aan de kaak gesteld.

Tevens stelt YV om te komen tot een “Pan Europse” politieke partij waarin burgers uit alle EU landen zich kunnen vinden om het gemeenschappelijke doel van een Europa waar te maken. Of dat laatste haalbaar is, wagen wij te betwijfelen, de gedachte is mooi, maar alle Europese burgers op een lijn te brengen lijkt ons een brug te ver, zeker als je ziet hoe moeilijk het is om zelfs een handjevol burgers uit een land onder een noemer te brengen.

Enfin luistert u zelf maar eens naar dit interview, het geeft u  weer eens een beangstigend kijkje achter de EU schermen.

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s