Geile woestijnnegers

BD_132_163_-97

Migranten zijn sterk oververtegenwoordigd in de Deense verkrachting statistieken. Meer dan een derde deel van alle veroordeelde verkrachters in de periode 2004 – 2013 heeft een allochtone achtergrond. Dit blijkt uit een statistische analyse uitgevoerd door het Deense dagblad Metroxpress.

Volgens de cijfers van Metroxpress zijn in de periode 2004 – 2013 in Denemarken 615 mannen veroordeeld voor verkrachting. Van deze 615 zijn er 212 immigranten of hebben een allochtone achtergrond (dwz. geboren in Denemarken met ouders in het buitenland geboren). Dus volgens de officiële statistische gegevens van de Deense rechtbank hebben 34,5% van de veroordeelde verkrachters in de onderzochte periode een allochtone achtergrond. Metroxpress schrijft dat dit aandeel meer dan drie keer zo hoog is als het percentage van immigranten in de Deense bevolking.

Uiteraard worden Zweden en Noren ook als immigranten gekwalificeerd in de Deense statistieken. Maar volgens Metroxpress is er geen Zweed of Noor veroordeeld voor verkrachting in Denemarken tijdens de tijdspanne 2004 – 2013. Uit de statistieken blijkt dat buitenlandse veroordeelden verkrachters in Denemarken voornamelijk bestaan uit asiel immigranten en hun nageslacht.

Het statistieklijstje van veroordeelde buitenlandse verkrachters wordt getopt door Irakezen. In de onderzochte tijdsperiode zijn 41 mannen met met een Irakese afkomst veroordeeld voor verkrachting in Denemarken. Op een trotse tweede plaats komen de Turken, 26 veroordeelden, en de bronzen medaille weten de Somaliërs binnen te slepen, met een schamel record van 25 veroordeelden, Libanon sukkelt er achteraan met 24 verkrachters. En al deze verkrachtingen waren geweldverkrachtingen, waar geen relatie was tussen de dader en het slachtoffer.

Het beeld wat naar voren komt uit het statische onderzoek van Metroxpress wordt bevestigd door een recente studie van de Syddansk Universitet. De universiteit heeft 296 aangemelde verkrachtingen in het oosten van Jutland verder onderzocht. Waaruit bleek dat 40% van de aangegeven verkrachtingen door daders met allochtone achtergrond was begaan.

De socioloog Mehmet Ümit Necef, die op de Syddansk Universitet onderzoek verricht op immigratie, is van mening dat het belangrijk is dat de allochtone oververtegenwoordiging van seksuele misdrijven in de statistieken wordt gepubliceerd. Hij is van mening dat seksuele criminaliteit cultuurgebonden is.

– Een deel van onze immigranten weet niets, of begrijpt niets, van onze Deense cultuur met betrekking tot seksualiteit of gender relaties. Ze begrijpen bijvoorbeeld niet dat een vrouw in beschonken toestand op weg naar huis niet vraagt om verkracht te worden, dat ze beschikbaar is voor islamitische lusten.

http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/15585293

http://avpixlat.info/2015/08/29/dryg-tredjedel-av-valdtaktsdomda-i-danmark-ar-invandrare/

Bron: Slecht nieuws uit Zweden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s