Moslims laten Finnen weten hoe zij over hun gastland denken

En…. proforma haasten wij ons te schrijven , dat het natuurlijk niet om alle in Finland levende moslims gaat. Kijkt u even naar deze foto, die de buitenzijde toont van de  “Helsinki Living Word” kerk die reeds meerdere malen het doelwit is geweest van uitingen van dankbaarheid van opgenomen moslim deurkloppers. De foto spreekt voor zich zelf.Suomi

En nu wij toch in Finland zijn ook nog het volgende : De Finse politie heeft met 54 man een groep van 50 Albanese deurkloppers het land uitgezet en ze terug naar hun vaderland gebracht. Dit ten koste van de Finse belastingbetalers. Ofschoon de Finse overheid zegt over genoeg politiemensen te beschikken om niet gewenste deurkloppers uit te zetten, is men gelet het stijgende aantal asielaanvragen, waarvan het merendeel op zeer dubieuze gronden, van plan de huidige wetten aan te scherpen om sneller tot afwijzing en uitzetting over te kunnen gaan.

Albanië geldt al enige tijd als een veilig land  en  deurkloppers kun niet om reden van onveiligheid, vervolging enz. asiel aanvragen. Het gaat bij deze mensen duidelijk om economische gelukszoekers. De kans overigens dat de Albanezen binnenkort weer ergens anders op de stoep staan is groot, daar het door o.a. Nederland met veel enthousiasme getekende Verdrag van Schengen niet voorziet in strenge grenscontroles, iets dat wij dagelijks kunnen lezen en zien in de media en waarvoor de politiek in ons land maar ook elders en zeker in Brussel geen oplossing wil heeft.

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s