Wat selectief onderwijs betreft past Nederland moeiteloos in het rijtje tussen Noord Korea en Turkije

De Nederlander wordt meer en meer gehersenspoeld door de media, door berichtgeving in de vele dagbladen, de staatsomroep en diverse andere tv kanalen die allemaal steeds maar weer het goede van de islam. de samenleving en de briljante politieke acties van de politici in Nederland, Europa en de Verenigde Staten berichten. Denken doet “Mien uit Assen” zelf allang niet meer, wat er in het journaal komt dat zou wel kloppen of niet dan?

De mogelijkheid om dit te kunnen veranderen begint bij onze kinderen en het onderwijs dat ze bijna dagelijks volgen, kinderen zijn zeer zeker op jonge leeftijd niet kritisch en dat wat de meester en juf aan ze zegt dat zou wel waar zijn toch? Maar klopt dit ook wanneer er zeer recent nog in het nieuws gekomen is dat de Nederlandse geschiedenis vmbo examens tegenwoordig onjuiste en anti-Israëlische passages bevatten? Ja dit kwam zelf even in de mainstream media terecht, maar wie kan mij bijvoorbeeld vertellen hoe dit is afgelopen, wat er verder mee is gedaan? Of is er verder niks mee gedaan? Juist, ik weet het antwoord en de meeste mensen die het nieuws wat kritischer volgen weten het ook.
Nederland is opgebouwd door de handel en scheepvaart ten tijde van de Verenigde Oost Indische Compagnie en door het winnen van vele knokpartijen op zee zijn wij als klein land uitgegroeid tot een gerespecteerde natie waarbij veel geld binnen kwam middels handel in alles wat we her en der konden jatten en vervoeren. Een ander speerpunt was de handel in slaven in den vreemde. Ondanks het feit dat er heel wat mensen zijn die hier nu zielig over doen ben ik er stolz op dat onze voorvaderen dit toentertijd hebben weten te bereiken. Het alternatief was een deel van Frankrijk, Engeland, Spanje of Duitsland zijn, maar daar praten we niet over, nee we hebben het enkel over de slavernij om op die manier te pogen de eigenwaarde van de Nederlanders onderuit te halen.
In mijn optiek is het pure noodzaak om onze kinderen te redden van de islamisering en om die reden ben ik van mening dat er eenvoudigweg een aantal zaken aan het Nederlandse onderwijsstelsel moeten worden toegevoegd om onze kinderen te leren om trots te zijn op Nederland, op onze cultuur en geschiedenis en niet enkel de fouten van onze voorvaderen te benadrukken, maar er ook eens een keer op wijze wat het alternatief zou zijn geweest. Verder is het bittere noodzaak om ze ook te wijzen op de gevaren van vreemde culturen en geloofsovertuiging in Nederland en het gevolg dat ze gaan beleven wanneer deze de overhand gaan krijgen in de toekomst en ja laat ze maar zien dat de sharia in delen van ons land al lang van kracht is en oogluikend wordt toegestaan door de leiders van dit land en de burgemeesters van de meeste grotere steden.
Om ellende in de toekomst te voorkomen en onze kinderen strijdbaarder te maken dan wij ooit zijn geweest begin je met de geschiedenis en de waarheid. Om die reden ben ik van mening dat iedereen zowel de koran als mein kampf zou moeten hebben gelezen om te zien dat er weinig verschil tussen deze twee geschriften zit, en ze beide als hoofddoelstelling de strekking mee geven dat er bepaalde bevolkingsgroepen uitgeroeid zouden moeten gaan worden. Het gedachtegoed van beide boeken prolongeren zou dus ook verboden moeten worden, oproepen tot haat en volkerenmoord horen niet thuis in onze maatschappij, dus niet de boeken verbieden maar deze juist laten lezen echter wel alles wat er uit naam van deze geschriften is opgebouwd afbreken en verbannen uit onze samenleving.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s