Oorlogsmisdadigers zijn welkom in Nederland mits ze maar kinderen hebben

De Angolese Gláucio en Márcia mogen niet worden uitgezet aangezien het hier gaat om tieners van 13 en 18 jaar oud. Ach hier kan ik het nog best wel mee eens zijn is het niet dat dan de ouders ook nog in Nederland mogen blijven en wellicht hebben ze nog wat familie hier of daar die vast zitten wegens oorlogsmisdaden en uiteraard zijn ook deze welkom in Nederland, waarom ook niet?

Dus de voltallige Groen Links, de partij die alles prima vindt zolang ze de Nederlandse cultuur maar kunnen verkrachten, delegatie gaat vanavond om half zeven naar het detentiecentrum in Zeist om daar maar weer eens een heerlijk potje te janken omtrent het feit dat het allemaal zo verschrikkelijk zielig is en middels een extra lading olifanten tranen uit te jammeren dat het zo verschrikkelijk is voor die kinderen. Natuurlijk worden de door (s)links gehersenspoelde schoolklassen vol medescholieren ook weer in de strijd mee getrokken en de juiste hoeveelheid tranen op exact het juiste moment voor de zoemende camera’s van de staatsomroep doen wonderen bij onze politiek über correcte regering. Uiteraard krijgen ze hiermee weer alle aandacht en mogen die kinderen met hun ouders (en de rest van de familie op een later tijdstip) gewoon in Nederland blijven.

Vergeten gaan we dan maar weer eens het feit dat deze mensen al vijftien jaar in Nederland zitten te wachten op hun asielprocedure en het feit dat ze gelijk al niet welkom waren gezien het verleden van papa die dienst deed in een regime dat kindsoldaten de strijd in stuurde, meisjes op jonge leeftijd ontvoerde en verkrachte en de rest van de oorlogsmisdaden van dit gezelschap mag je zelf opzoeken, bedoel maar zo daar is internet voor.

Wanneer we even snel rekenen dan komen we dus ook tot de conclusie dat Gláucio  in Nederland gemaakt en geboren is, lijkt mij een gevalletje van “fokken met voorkennis” of “een extra kind produceren met als doel een grotere kans om te mogen blijven”.

Lees verder…

Bron: Gedwongen Rechts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s