Duitsland in de greep van de zelfdestructie

Bild

Joost Niemoller

Wie zich ergert aan het politiek correcte klimaat in Nederland, moet maar eens een weekje naar Duitsland. Het kan allemaal nog veel erger. Ik zit hier nu even, en kan alleen nog zachtjes het hoofd schudden over zoveel zelfhaat, dommigheid, drang tot oppervlakkige ‘goedheid’ en zelfdestructie. In het Duitse volk is een diepe drang ontstaan zichzelf op te heffen en op te gaan in de grauwe onderklasse die het Midden Oosten bevolkt, Afrika, de Balkan. De toekomst van Duitsland is een Duitsland zonder Duitsers.

In de Duitse media is geen enkele ruimte meer voor een tegengeluid. In de Duitse politiek is geen Farage, Le Pen of Wilders opgestaan. Een verstikkend dek van zelfvernietiging heeft het land in de greep. Er is geen ontsnappen mogelijk.

Het begint ermee dat men met samengeknepen billen naar het taalgebruik kijkt. Dat is een ideale hobby van links, en een goede methode om de werkelijke discussies uit het openbare debat te duwen. Zo zei een Duitse minister in een talkshow dat een zwarte schlagerzanger een ‘ wonderbaarlijke neger’ was, en dat bedoelde hij uiteraard positief, maar er ontstond, aldus de media, een golf van woede over, het werd een enorm ding. Nu heeft de neger in kwestie, die ook nog eens Blanco heet, verklaard dat hij niet boos is, daar komt die minister dan nog maar net mee weg. Al had hij volgens Blanco beter ‘ gekleurde’ kunnen zeggen. Waarom? Daarom. En denk maar niet dat er over deze affaire in de berichtgeving ook maar een greintje ironie zou doorklinken.

Blijmoedig trekt de Duitse regering nu weer bijna vier miljard extra uit voor de sociale kosten die men graag wil maken voor de opvang van bijna een miljoen vluchtelingen.

Lees verder>>>

Bron: De Nieuwe Realist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s