Engeland : ook voor EU burgers, geen werk dan gewoon het land uit

May

Het blijft een eigenaardig volkje die Britten, maar wel een volk, dat mits er niet een Labour regering aan het bewind is, een koers vaart die de belangen van de eigen burgers in het oog houdt. De Britse Minister van Binnenlandse Zaken Theresa May maakte dit nog eens zeer duidelijk door te zeggen : ‘EU migrants should be banned from Britain unless they have job lined up’

En dit geldt ook voor buitenlandse studenten. Uitgestudeerd en geen baan in het vaste vooruitzicht, dan het land verlaten.

Engeland verkeert in de gelukkige omstandigheid dat het land in tegenstelling tot ons land nooit het Verdrag van Schengen getekend heeft. Dat verdrag namens ons land getekend door premier Ruud Lubbers, nooit te beroerd als het er om ging zijn slag te slaan, heeft zoals velen toen al voorspelden, ons land niet veel goeds gebracht. Ook wij hadden een “opt out” clausule op kunnen laten nemen, maar u weet het beste jongetje van de klas stond weer vooraan in de rij.

Nu moet ons land met vele anderen op de blaren zitten vanwege de roekeloze acties van politici, die nooit bestraft worden voor hun daden en de gevolgen. Dat geldt zeker voor Lubbers die wij toch wel kunnen betitelen  als een van de grootse boeven in de vaderlandse politieke wereld. Maar u ziet het helpt als je goede vrienden bent met een familie die het ook niet zo nauw neemt met de belangen van de burgers van haar land en die nog jaarlijks meerdere malen worden toegejuicht omdat zijn een verbindende element vormen voor ons land. Je moet het maar bedenken !

En zoals wij in de Britse krant Sunday Times lazen :

” Only European migrants with jobs lined up should be allowed in to the UK, Theresa May has demanded, as she blamed Europe’s ‘system of no borders’ for the recent migration crisis.

And in words that will likely anger EU leaders, Mrs May added that the events of this summer, which has seen hundreds of thousands of migrants and refugees risking their lives to reach Europe, should act as ‘wake-up call’ for Brussels and the Schengen agreement – which Britain is not a part of.”

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

Een gedachte over “Engeland : ook voor EU burgers, geen werk dan gewoon het land uit

  1. If I could, I would, but I can’t so I shan’t

    Vrijblijvende mededeling.
    En dit geldt ook voor buitenlandse studenten= idem
    Is studeren in buitenland onmogelijk?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s