Video: Delen Parijs veranderen in oorlogszone door geweld moslim vluchtelingen

Eerste als vluchtelingen vermomde ISIS terroristen gepakt bij grens Macedonië-Bulgarije – Bulgarije heeft 80 km. lange muur langs grens Turkije gebouwd – Tsjechische president dreigt met inzet leger tegen moslim immigranten

Gaza? Nee, Parijs. De islam heeft de Europese bevolking overduidelijk de oorlog verklaard. Hoe kunnen deze beelden anders worden opgevat?

Nederlandse burgers, aanschouw in dit filmpje uw toekomst als ook onze regering de poorten wagenwijd open blijft houden (2) voor miljoenen moslim vluchtelingen. De reguliere media zal deze beelden, waarop te zien is hoe grote aantallen agressief schreeuwende, met Palestijnse vlaggen zwaaiende jonge moslims hele straten in Parijs in een oorlogszone veranderen en zelfs de politie met grof geweld tegemoet treden, natuurlijk nooit laten zien. Die vertonen nog steeds uitsluitend foto’s en beelden van zielig kijkende kindertjes, die echter slechts een klein deel uitmaken van de immigranten vloedgolf. De realiteit is zoals u zelf kunt zien echter afschrikwekkend.

ISIS en Islam sturen leger om Europa te veroveren

Het leeuwendeel van de zogenaamde ‘vluchtelingen’, waar wij ook volgens onze politieke leiders en partijen ruimhartig plaats voor moeten maken, bestaat uit voornamelijk ongetrouwde jonge mannen die rechtstreeks afkomstig zijn van de islamitische slachtvelden in het Midden Oosten en Afrika.

De bekende Britse anti-EU politicus Nigel Farage waarschuwde begin dit jaar dat ‘ISIS het meent als ze zeggen dat ze ons continent willen overspoelen met een half miljoen islamitische extremisten. Het gemeenschappelijke Europese asielbeleid doet niets om hen te stoppen.’ Begin september zijn de cijfers nog schrikbarender dan Farage al dacht: alleen al Duitsland gaat dit jaar maar liefst 800.000 voornamelijk islamitische immigranten opnemen.

Onafhankelijke analisten spreken niet voor niets van een ‘islamitisch leger’ dat doelbewust door de Arabische landen –en klaarblijkelijk met instemming van het links/liberale/christendemocratische Europese establishment- hierheen wordt gestuurd om Europa van binnenuit te ondermijnen, onze welvaart en stabiliteit te vernietiging en de hele samenleving uiteindelijk te onderwerpen aan de islam, dat ons overduidelijk de oorlog heeft verklaard.

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s