BN-ers zetten zich in voor deurkloppers, voelt u zich ook geroepen ?

snip

Wat leven wij toch in een prachtig land. Terwijl in een aantal landen in Europa de politiek eindelijk begint in te zien dat het ongelimiteerd toelaten van deurkloppers leidt tot een destabilisatie van de eigen maatschappij, lijkt het wel of er in ons eigen land een soort wedstrijd is uitgebroken , ‘wie is de grootste weldoener van het land ‘.

En dan kun je natuurlijk als ‘Bekende Nederlander’ niet achterblijven. Een unieke kans om je onbekendheid trachten af te schudden, je van dikke lagen stof voorziene imago weer wat glans te geven, want wie wil nu niet gezien worden als een meevoelende knuffelaar van mensen van wiens bestaan en herkomst de meesten nog nooit gehoord hadden ?

Dus werd er gauw een advertentie in de krant van Slapend en vooral dom Nederland geplaatst, en opgeroepen tot ….. ja tot wat, meer aandacht voor die BN-ers die er wel voor zorgden dat achter hun namen ook gelijk kwam te staan wie zij zijn en wat zij doen. Naar onze bescheiden mening behoeft een goede wijn geen krans, maar bij BN-ers is dat meer een geval van laten wij de inmiddels van een matig landwijntje tot azijn geworden vocht maar een naam geven.

Na de screenshot van de advertentie, de lijst met namen, zodat u weet in wat voor prachtig landje u woont, waar een stel doorgedraaide en met weinig geestelijke bagage uitgeruste medeburgers hun compassie lozen, geen rekening houdend met wat zij uiteindelijk veroorzaken en slechts voor het merendeel hun eigen belangen nastrevend.

Telegraaf

En dan hier de namen van al die BN-ers hopend op een stukje naamsbekendheid :

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s