Het grote zuid oost Nederlandse asielzoekers doorschuifspelletje

Groesbeek, inderdaad  “aan de grens van de Duitse heuvelen” komt met het geweldige plan om zeecontainers bij particuliere in de tuin te plaatsen om het beoogde aantal asielzoekers te halen, ze lopen al achter op schema aangezien de helft van het door de staat opgelegde aantal gelukszoekers pas een plekje in het dorp heeft gekregen, dus tja je moet wat. Hoorde van de week al dat het goed zou zijn wanneer studenten samen moesten gaan wonen met de nieuwe parasieten van onze samenleving en zoals het hoort gaat de islamitische hoofdstad van Gelderland, Arnhem, weer eens voorop en wil wethouder Henk Kok, uiteraard zo’n geitenwollen sokken dwaas van groen links, zelfs de oude Rijnhal van de Arnhemmers afpakken om hier een opvangplek van te maken.

Half Limburg kan (of wil) niet voldoen aan de door de staat verplicht opgelegde aantallen gelukszoekers en moet zich nu in bochten wringen om een en ander voor elkaar te krijgen en hier in het zuid oosten van Nederland is het zelfs al zover dat wethouders van het ene dorp met plannen komen om meer gelukszoekers op te vangen in een buurdorp, tja lieve Willy is wel mooi bedacht, maar wij wensen al dat tuig hier niet in het dorp, onze kinderen moeten ook gewoon naar school en sportvereniging kunnen fietsen dus rot maar even lekker op en ga de vaat doen wellicht dat je daar wel geschikt voor bent, de politiek is in elk geval niks voor jouw.
.

Idee: Maartenshof niet slopen, maar inzetten voor vluchtelingen!

 favorieten

.

Voor de mensen die hier niet bekend zijn, Maartenshof is het oudere verzorgingstehuis van Cuijk en staat op een mooie zichtlocatie met uitzicht op de maas en de heuvelen die je van Mook tot in het Duitse land kunt overzien. Nieuwbouw voor de ouderen met betere voorzieningen en het plan om dit te  slopen en vernieuwd op te bouwen voor de burgers van Cuijk dat is de bedoeling en daar laten wij ons zeer zeker niet vanaf brengen door de een of de andere Boxmeerse trien die der eigen maar eens lekker met de puinhopen in Boxmeer bezig moet houden in plaats van zich met ons dorp te bemoeien. Overigens is onze lieve Willy der zelf ook al wat van terug gekomen en kwam ze een dag later alweer met onderstaande om haar politieke vriendjes niet al te veel te schaden.
.

Voor alle duidelijkheid: Mijn tip over Maartenshof is ingegeven als betrokken burger en niet als wethouder van Boxmeer. Ik zou niet durven.

 favorieten

.
Nog veel sterker is het wanneer we even verder kijken naar de gemeente Boxmeer, aangezien ze ook nog eens toezeggen meer asielzoekers te willen opvangen en waar doen ze dit dat?

Lees verder>>>

Bron: De Vrije Chroniqueurs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s