DIT IS GEEN RACISME, GEEN XENOFOBIE, GEEN DISCRIMINATIE, MAAR HET ZIJN DE KEIHARDE FEITEN!

uitschot

EEN TERUGBLIK

Sjors van Beek schreef eens dit in zijn artikel: ‘Gutmenschen wakkeren polarisatie aan in Nederland’ (RP: Polarisatie is het creëren van tegenstellingen tussen groepen mensen.)
Hij schreef: “Wat is er toch in Nederland gevaren? Hoe is het toch mogelijk dat eenieder met kritiek op de islam, kritiek op massa-immigratie of verzet tegen de afbraak van Zwarte Piet binnen no time wordt gelabeld als racist, als vuig-rechts extremist, als bruinhemd, fascist of nazi?”

Hoogopgeleid links-Nederland suggereert dat racisme een puur rechts verschijnsel is. Mutatis mutandis: linksdenkenden zijn nooit racistisch. Trekken we die logica even door: in communistische landen bestaat geen racisme. Ja hoor… socialisme leidt tot morele superieure Übermenschen. Als ik íets griezelig vind, is het wel deze aanmatigende en polariserende aanname. Als ik trouwens mijn opponenten èrgens mee op de kast krijg, is het wel met de kwalificatie Gutmensch.

Het zijn de Gutmenschen die de polarisatie in Nederland aanwakkeren. Wie continu te horen krijgt dat hij – ook al blijft hij keurig binnen de strafrechtelijke grenzen van racisme en discriminatie – ‘fout’ is, de ‘zaken niet begrijpt’, ‘spoken ziet’ of doelbewust racistisch, xenofoob en moslimhater is, radicaliseert vanzelf in zijn standpunt.
Het is aan de Gutmensch om eindelijk tot inkeer te komen en de destructieve spiraal van haat en demonisering te doorbreken”
RP: Bovenstaande is de exacte beschrijving van onze regering en de EU!

Ook mijn blog: “Afrikaanse VN-diplomaat: Alleen het uitschot van Afrika vlucht naar Europa” (meer dan 6000 hits) heeft veel kritiek van de Gutmenschen opgeleverd.

Ondanks al onze waarschuwingen zijn er nog steeds asiel(islam) knuffelaars op de sociale media, die menen dat wij realisten inhumaan zijn omdat wij tegen de asieltsunami protesteren. Ik heb destijds onderstaand commentaar gegeven:

Asielknuffelaars lees dit helemaal! Natuurlijk zijn de veroorzakers onze landverradende bestuurders (EU en regeringen), die hiervoor hun eigen agenda hebben, maar zonder de semi-humanistische “Gutmenschen” die de zieligheidsfactor van o.a. de PvdA goedkeuren en naleven was dat niet gelukt! Allereerst komt deze waarschuwing van een ingezetene van een land vol corruptie, die dus ook zijn eigen volksgenoten tot en met kent. Ten tweede is de asielindustrie al jaren aan de gang en hebben wij daarvan de (wrange) vruchten kunnen plukken.

Het vreedzame Zweden die de grootste asielzoekersopvang heeft en hen van ALLES wat humaan is heeft laten meeprofiteren (zelfs meer dan dat) is nu, op Afrika na, het GROOTSTE VERKRACHTINGSLAND ter wereld geworden waarvan 98% asielzoekers de verkrachters zijn. Engeland heeft de meeste Sahriawijken (want 80% van de asielzoekers zijn moslim) waar GEEN ENKELE Engelsman wordt toegelaten. In Nederland krijgen ze kleding, voedsel en B&B hotels en vaak nog luxere hotels en als dank maken zij daar een getto van waar ze zelfs de trappen als toilet gebruiken, Ze krijgen een uitkering waarvan ze de duurste Iphones kopen en daarmee bellen naar hun thuisland, de zorgkosten inclusief eigen bijdrage worden geheel vergoed! enz. enz.

Dus hou alsjeblieft op met dat domme zieligheidsgedoe! Ik heb dezelfde asieltsunami en de daarmee gepaard gaande verloedering van een groot land zelf ondervonden en vanaf dag 1 van de asielstroom hiervoor gewaarschuwd! En gezien bovenstaande is dit al 100% uitgekomen en het wordt nog veel erger!! Dus hou alsjeblieft op met dat domme oogkleppendragende moraalriddergedoe zonder dat jullie enig besef hebben met wat voor groepen jullie te maken hebben! Sorry, maar ik ben nu eenmaal allergisch voor mensen die hun land en hun volk verkwanselen! “

Het overspoelen van Europa met criminelen en opvreters is duidelijk gepland (al sinds de EU). De bekende Europese humaniteit is misbruikt en iedereen trapt in de slinks uitgevonden “zieligheidsfactor” Als dit land is kaalgevreten, dan zijn hier niet veel Europeanen meer te vinden, de meeste (met name de elite) zijn dan al lang pleite! Dit is namelijk al eerder gebeurd met grote landen die hierdoor volkomen zijn verloederd…

Je moet stekeblind zijn om NU nog steeds te ontkennen dat dit geen harde feiten zijn!

Realpredictor

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s