Duitsland smijt autochtonen op straat voor ‘vluchtelingen’

duitsland

Door Joost Niemöller

Vandaag komen er tienduizend illegalen Duitsland binnen.  Merkel heeft in een staat van totale verdwazing de grenzen wagenwijd open gezet.

Die mensen moeten natuurlijk een dak boven hun hoofd krijgen van de Duitse staat. Woonruimte is beperkt. En zeker goedkope woonruimte. Het probleem wordt her en der deels opgelost door huiseigenaren hun woning af te pakken en er de zogenaamde ‘vluchtelingen’ in te zetten.

Maar ook andere drastische maatregelen zijn nodig. Het is duidelijk dat de Duitse staat geen zee te hoog gaat bij het opleggen van de verplichte  multicultimoraal.

De eenvoudige onderkomens van de sociaal zwakke Duitsers moeten er nu ook aan. Kleine huisjes, lage huren. Vroegere daklozen hebben daar een onderkomen gekregen. Maar ze hebben een probleem. Ze zijn blank en hebben de Duitse nationaliteit. We zien hier dezelfde taferelen als in Zuid-Afrika: De arme blanken gaan er als eerste aan. In Zuid-Afrika komt dat door het instellen van de nieuwe apartheid, in Duitsland wordt die nieuwe apartheid nu ingevoerd door de autochtone onderlaag kapot te maken.

Onderstaande reportage werd notabene uitgezonden op het publieke Duitse kanaal, in een van die zeldzame momenten dat er een gordijntje wordt opengetrokken zodat we de waarheid kunnen zien.

Duitsers eruit.

Moslims erin.

Hier wordt het wrede karakter van de Gutmenschen zichtbaar. Hun abstracte moraal gaat boven het belang van gewone mensen. Het is op zich niet nieuw. Maar het is nu wel heel duidelijk. Denk maar niet dat een van hen deze eenvoudige mensen thuis gaat opvangen.

Bron: De Nieuwe Realist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s