Iraanse opperleider publiceert eigen versie van Hitlers Mein Kampf: ‘Palestine’

Amerikaanse en Europese politiek faciliteert Iraans streven naar een kernbom en vernietiging van Israël en het Westen

Ook de kaft laat er geen misverstand over bestaan: Israël moet volledig verdwijnen. Daarna is het Westen aan de beurt om verslagen te worden door de islam.

Terwijl Amerika en Europa trots zijn op het gesloten kernakkoord met Iran laat de opperste leider van de Islamitische Republiek, Ayatollah Ali Khamenei, er in zijn recente boek ‘Palestine’ geen misverstand over bestaan wat zijn ware bedoelingen zijn: eerst moet de Joodse staat Israël worden vernietigd, en daarna zijn Amerika en Europa aan de beurt. Maar net zoals in de jaren ’30 Adolf Hitlers ‘Mein Kampf’ totaal niet serieus werd genomen, doen de Westerse leiders opnieuw of dit boek vol haat en oorlogszucht niet bestaat. Wij voorspellen: met dezelfde fatale gevolgen als zo’n 80 jaar geleden, alleen dan met nog veel meer verwoesting en menselijke slachtoffers.

Khamenei hoe dan ook de winnaar

Het feit dat Khamenei geen enkele moeite deed de publicatie van zijn boek uit te stellen tot na de stemming in het Amerikaanse Congres, doet vermoeden dat hij van tevoren zeker moet hebben geweten dat president Obama de kerndeal hoe dan ook zou doorzetten. In het slechtste geval dat het Congres de president zou hebben geblokkeerd –wat niet meer kan omdat er geen 2/3 meerderheid meer kan worden behaald-, dan had Khamenei ‘de Grote Satan’ Amerika simpelweg de schuld kunnen geven, en alle reden gehad om het nucleaire wapenprogramma van het land openlijk voort te zetten.

Dat scenario is nog steeds mogelijk, omdat Khamenei de onmiddellijke opheffing van alle sancties eist alvorens het totaal door de Ayatollah gecontroleerde Iraanse parlement akkoord gaat met de nucleaire overeenkomst. Voorlopig lijkt het Witte Huis echter aan het omgekeerde vast te houden (2).

‘Palestina’: De vernietiging van Israël en daarna het Westen

Lees meer…

Bron: Xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s