Invasie Europa: Deze recente beelden mag u van de media absoluut niet zien

Duitse ooggetuigen bevestigen dat er zich nauwelijks vrouwen en kinderen onder vluchtelingen bevinden – Vluchtelingen kosten Duitsland alleen al dit jaar € 10 miljard – Iedere immigrant kost de gemeenschap jaarlijks € 12.500

Stofwolken, veroorzaakt door zo’n 1000 gewelddadige islamitische migranten, vertroebelen weliswaar het beeld, maar bewijzen dat het hier duidelijk om alles behalve arme ouders met kinderen gaat.

4000 nietsvermoedende gezinnen in Nederland hebben hun huizen opengesteld voor de opvang van vluchtelingen (3). Het kan niet anders dat zij enkel de beelden in de reguliere media hebben gezien, die vrijwel uitsluitend kleine kinderen tonen, waardoor de misleidende indruk wordt gewekt dat het hoofdzakelijk om arme gezinnen gaat. De realiteit is echter het tegenovergestelde: gezinnen met kinderen vormen een uitzondering. 9 van de 10 vluchtelingen zijn ongetrouwde jonge moslim mannen, die op bijvoorbeeld het Griekse eiland Lesbos op deze wijze hun dankbaarheid lieten zien dat ze vrije toegang krijgen tot Europa. Het valt dus goed te begrijpen dat EU-commissaris Frans Timmermans, die op een ander immigratie eiland, Kos, arriveerde om ‘Invasie Europa’ in goede banen te leiden, werd uitgejouwd door gewone Grieken, die hem een ‘verrader’ noemden.

Slagveld op Lesbos

De haven van Mytilini, de hoofdstad van Lesbos, veranderde zoals u kunt zien in een slagveld toen zogenaamde ‘vluchtelingen’ uit onder andere Afghanistan vonden dat ze niet snel genoeg op een boot naar het vasteland werden gezet, om vandaar naar West Europa door te reizen. De politie moest traangasgranaten inzetten om te voorkomen dat een veerboot naar Piraeus werd gekaapt. Lesbos krijgt dagelijks zo’n 5000 nieuwe moslim migranten te verwerken – een beproefd recept voor totale chaos.

‘Verraders!’

‘Verraders! Verraders! Jullie hebben ons eiland verwoest!’ riepen woedende Grieken Frans Timmermans, de Nederlandse vicepresident van de Europese Commissie, en EU-commissaris voor Immigratie Dimitris Avramopoulos, toe na hun aankomst op het bekende vakantie eiland Kos. Net als in de rest van Europa werden ook hier demonstranten door de media, die ook in Griekenland volledig meewerken met de vluchtelingentsunami, onmiddellijk ‘rechtsextremisten’ genoemd. Op deze beelden is echter duidelijk te zien dat het om gewone burgers gaat. (5)

Ooggetuigen bevestigen dat 9 van de 10 vluchtelingen jonge mannen zijn

Dezelfde schandalige misleiding door de media vindt in een heel Europa plaats. Een Duitse lerares aan een middelbare school schrijft hoe verbijsterd ze was over de beelden die de grote zenders in haar land tonen van de aankomst in München van een uit Salzburg afkomstige trein vol vluchtelingen…..

Lees meer…

(1) YouTube
(2) YouTube
(3) NOS
(4) Blu-News
(5) Blu-News

Bron: Xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s