WorldWar III IS al aan de gang!

WWIII

Iedereen verwacht dat de derde wereldoorlog veroorzaakt zal worden doordat de wereldmachten, de Verenigde Staten en Rusland, een nucleaire confrontatie aan zullen gaan, waarbij Rusland gesteund zal worden door China. Een confrontatie dus tussen 3 wereldmachten die een derde wereldoorlog en een wereldwijde vernietiging kan veroorzaken, die zelfs kan leiden tot het einde van de menselijke beschaving.
Dit laatste zal bij een dergelijke oorlog zeker het geval zijn, alleen de hypothese dat dit veroorzaakt zal worden door de VS, Rusland en China is een grote vergissing!

Ik denk dat WW III al aan de gang is omdat Europa, maar ook langzaam de US en Canada worden bezet door ‘swerelds grootste vijand: de barbaarse IS-extremisten. Deze extremisten vertegenwoordigen in feite alle moslims in de wereld, omdat deze geen verzet zullen bieden tegen de wetten van de islam (de doelstelling van IS) !

Binnen onafzienbare tijd zal de wereld meer moslims dan christenen tellen, niet alleen omdat alle andersgelovigen zullen zijn vernietigd, maar ook omdat de demografische factoren in hun voordeel werken. De islam heeft de komende decennia meer jonge aanhangers, en die zullen meer kinderen op de wereld zetten.

Alle tekenen hiervan zijn dagelijks in de media te lezen. De enorme invasie uit Arabische en Afrikaanse moslimlanden zal desastreuze gevolgen hebben voor de inheemse bevolking en zal leiden tot de enige hypothese, die overeen zal komen: “Het einde van de menselijke beschaving”

Bekijk onderstaande video (Waarschuwing: bevat schokkende beelden), dan kunt u constateren dat we al midden in een wereldwijde oorlog zitten! De islam zal het christendom en alle andere religies uiteindelijk overheersen.

Realpredictor.

Lees ook dit: http://www.valuewalk.com/2015/03/isis-world-war-3-king-abdullah/

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s