Vluchtelingen Tsunami maakt Nederland nog dommer

2BE17D3400000578-3218327-image-a-20_1441122306818

De z.g. ‘goede’ bedoelingen van den Haag en niet te vergeten Brussel zijn u bekend. Als wij d.w.z. de EU en dan ook ons land niet snel er voor zorgen dat miljoenen deurkloppers, voornamelijk bestaande uit moslims, ons met hun komst verblijden, dan zal Nederland en Europa wegzakken in een volkomen vergrijsde maatschappij, waar nog slechts enkele oudjes ronddwalen op zoek naar soortgenoten die hen willen helpen bij het oversteken of de billen wassen.

Een somber vooruitzicht, waarbij deze prachtige voorspellingen voorbij gaan aan het feit, dat wij in de toekomst ook steeds minder mensen nodig zullen hebben om de maatschappij zoals wij deze momenteel kennen, draaiende te houden. Steeds meer automatisering zorgt er voor dat activiteiten waar nu of vroeger een bepaald aantal mensen voor nodig waren, nu slechts met de helft of minder personen gedaan kunnen worden. Een goed voorbeeld is de luchtvaart. Nog slechts 50 jaar gelden bestond een cockpit bemanning uit minstens 3 vliegers, een boordwerktuigkundige, een telegrafist, een navigator, terwijl een moderne machine nu door 2 vliegers en een reserve wordt gevlogen.

Waar deze doemdenkers echter aan voorbij gaan, is het feit dat de deurkloppers praktisch allen een opleidingsniveau ( indien al aanwezig) hebben dat wij zouden willen betitelen als BLO, kortom iets waarmee je nu niet onmiddellijk kans maakt voor op een baan waar wij in de toekomst om zitten te springen. Een uitzondering zou kunnen zijn, dat zij gelijk de politiek ingaan, maar dat is gewoon maar even een gedachten zijsprong.

Interessant is daarom te lezen wat prof. Bent Jensen in de Jyllands Posten ( de krant van de Mohammed karikaturen) schrijft :

 “European elites consciously is to destroy their own civilization”, while psychology professor Helmuth Nyborg warns that democracy can become a thing of the past when groups of people with low IQ take over ‘our countries’

Beide waarschuwen voor het feit dat Europa ( de EU) er voor zorgt dat wij een collectieve zelfmoord aan het begaan zijn!

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s