Duitsland schuldig aan komende moslimterreur in de EU

Screenshot_47

En als wij het hebben over Duitsland, dan mag u het woord Duitsland ook vervangen door de naam van de DDR domineesdochter Angela Merkel, die droomt van een groot Teutoons Europees Reich, waar weliswaar pro forma wat afgedankte mannen en vrouwen in Brussel de schijn op moeten  houden dat wij het over een democratische EU hebben, maar de feitelijke macht zich in Berlijn bevindt.

Een daarmee is de klok voorlopig weer met 85 jaar teruggedraaid, toen een onbekende schilder uit Oostenrijk begin jaren ’30 de macht naar zich toe wist te trekken en zijn land en Europa uiteindelijk in de vernieling wist te helpen. Dit ten koste van miljoenen doden, armoe, chaos en ellende. Een man gedreven door waanzin, die volgens de verhalen soms in razernij in het tapijt beet, iets dat wij van Merkel nog niet gehoord hebben.

De Duitsers, gezagsgetrouw als de bekende lemmingen die collectief een klip afspringen voor de laatste suïcidale daad, staan ook nu weer aan de kant en doen …. NIETS! Is het een collectief verwerken van een schuldgevoel over de oorlogsjaren of is het “Führer, beveel, wij gehoorzamen” syndroom nog volledig aanwezig ?

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)

GeenNieuws

Bron: EJ Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s