Islamitische Staat Saoedi-Arabië begint oorlog bij de buren en jaagt de mohammedanen naar Europa om daar 200 nieuwe kazernes te bouwen

Sinds de ontdekking van het gigantische Pars-gasveld tussen Iran en Qatar is het oorlog in Syrië. Wie gaat het gas leveren aan Europa? Het sjiitische Iran, waarmee toenadering gezocht wordt via de (dodelijke) nucleaire deal, of de sunni’s van Qatar en Saoedi-Arabië. Om gas te leveren is er een pijpleiding nodig en voor de sunni’s is Assad, bondgenoot van Iran, een onoverkomelijke sta in de weg die moet verdwijnen.

Daar zijn ze hard mee bezig, zwaar geholpen door Saoedi-Arabië’s bondgenoot en beschermheer de Verenigde Staten. Assad’s leger is uitgeput en Assad heeft nog maar de controle over 16% van het grondgebied van Syrië. De schijnaanvallen van de anti-IS coalitie, waar nota bene Erdogan’s ISIS-Turkije ook deel van uitmaakt die de enige geloofwaardige tegenstander van IS – de Koerden- naar het leven staat, heeft in drie jaar tijd nog geen deuk in een pakje sunnitische boter geslagen. IS rukt ongehinderd op, waar het miljoenenleger van Saddam in drie dagen weggevaagd werd.

01

Assad staat op instorten en de initiatoren van de oorlog weigeren ook maar een enkele ‘vluchteling’ op te nemen en dirigeren de mohammedanen richting Europa. Mohammedanen zullen nooit Mohammed’s nazi-doelstellingen verloochenen en ongetwijfeld verdere islamitische barbarij veroorzaken in het avondland. Timmermans beweerde in nieuwsuur dat het probleem beheersbaar is voor Europa, maar dat is het al lang niet meer. Het aantal verkrachtingen in Zweden is met 1400% gestegen, er zijn 572 no-go-zones in Frankrijk, waar men nu overweegt het leger in te zetten voor binnenlands gebruik. 1400 minderjarige meisjes werden jarenlang misbruikt in Rotherham door Porkistaanse islamitische ‘rape-gangs’ en de politiek correcten durfden er niks van te zeggen, want dat zou wel eens racistisch kunnen zijn.

Lees verder>>>

Bron: Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s