EU en Oxfam lanceren campagne om 60 miljoen immigranten toe te laten

Denemarken plaats juist advertenties in Arabische kranten: ‘Kom niet hierheen’ – Saudi Arabië wil 200 nieuwe moskeeën bouwen – in Duitsland – Slechts 5 van de 57 moslimlanden laten hun vluchtende geloofsgenoten toe – D66 leider Pechtold: Invasie mannen met baarden minder erg dan ‘vent met geverfd haar’ (Wilders)

De Arabische landen eisen dat Europa nog veel meer moslims opneemt, maar blijven hun eigen grenzen ondertussen hermetisch gesloten houden voor hun cultuur- en geloofsgenoten.

Een van de meest corrupte regeringen ter wereld, die van de EU, heeft de handen ineen geslagen met een volgens sommigen even corrupte liefdadigheidsorganisatie, Oxfam (2). Samen hebben ze een campagne gelanceerd om de Europese burgers een zo groot mogelijk schuldgevoel aan te praten over de stroom ‘vluchtelingen’ uit het Midden Oosten en Afrika. Doel? 60 miljoen immigranten, vrijwel allemaal moslims, in Europa brengen.

Afgelopen zondag startten de Europese Commissie en Oxfam op de Expo in Milaan hun ‘YouSaveLives’ campagne, zogenaamd om ‘een gezicht en een naam aan dit enorme leger onzichtbare mensen’ te geven. EU-commissaris voor humanitaire hulp, Christos Stylianides, verklaarde tijdens de lancering dat ‘de burgers van de EU de belangrijkste bron voor de hulp aan vluchtelingen zijn…  In 2014 trok de Europese Commissie € 854 miljoen uit om in 33 landen vluchtelingen op te nemen. Deze campagne informeert deze burgers en geeft hen een idee waar het geld aan besteed wordt.’

De EU-commissaris kreeg bijval van Winnie Byanyima, uitvoerend directeur van Oxfam International, die benadrukte dat het ‘nu meer dan ooit van vitaal belang is dat we de aandacht vragen voor de noden, de hoop en de dromen van ontelbare mensen die gedwongen werden alles achter te laten en te vluchten.’

‘Uitdrukking van solidariteit’

De campagne is ook online te volgen onder de titel ‘EUSaveLives’. Hier is te lezen dat de EU Commissie de hulp aan vluchtelingen ‘een uitdrukking van de Europese solidariteit met mensen in nood van over de hele wereld’ noemt. De EU-lidstaten en de Commissie zijn bij elkaar opgeteld de grootste gevers van humanitaire hulp ter wereld.

In Libanon wachten naar verhouding het hoogste aantal vluchtelingen per inwoner op hulp en op transport naar Europa. In het land zijn bijna 1,2 miljoen geregistreerde vluchtelingen uit Syrië. Honderdduizenden mensen en gezinnen leven er in tenten of onvoltooide gebouwen. Vooral in de winter is het door de relatieve kou een moeilijk bestaan. (1)

Deense regering wil asielzoekers stoppen, links nodigt hen juist uit

Denemarken, dat onlangs om minder aantrekkelijk te worden de automatische uitkeringen voor immigranten fors terugdraaide van € 1460 naar circa € 800 per maand, is een van de vele Europese landen die probeert de vluchtelingenstroom naar eigen land binnen de perken te houden. Al in juli besloot de centrumrechtse Deense regering om in vier Libanese kranten advertenties te plaatsen met de tekst ‘Kom niet hierheen’. Daarin werd ook gewezen op de fors lagere uitkeringen en werd asielzoekers verteld dat ze in geen geval hun familie zouden kunnen laten overbrengen.

Linkse organisaties startten daarna een tegencampagne in buitenlandse kranten waarin ‘vluchtelingen’ juist welkom werden geheten, en werden uitgenodigd om naar Denemarken en Europa te komen. (3)

Oost Europa niet gediend van dreigementen uit Brussel

Nadat EU-president Jean-Claude Juncker had gedreigd om lidstaten die weigeren hun grenzen verder open te zetten te straffen met sancties en boetes, reageerden Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije, die in de komst van miljoenen moslims een grote bedreiging voor hun eigen cultuur en samenleving zien, dat ‘de introductie van verplichte en permanente quota’s… onacceptabel zou zijn.’ (4)

Gastvrije Europeanen getrakteerd op Allahu Akbar, geweld en uitwerpselen

Eerder had de Hongaarse premier Victor Orban de verontwaardiging van de hele Europese gevestigde orde over zich heen gekregen, omdat hij als enige regeringsleider waarschuwde dat de ‘ontelbare miljoenen moslims’ een gegarandeerde crisis in Europa zullen veroorzaken (7). Dat was vlak nadat vele tientallen in Boedapest aangekomen moslims vlakbij het centraal station  ‘Allahu Akbar’ en ‘Fuck You’ schreeuwden tegen Hongaarse voorbijgangers en tegen de politie.

Lees meer…

Bron: Xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s