Europa’s Apocalypse…

apocalypse

We hebben hier geen toekomst meer, alle tekenen zijn al zichtbaar. Waar je kijkt je ziet alleen duizenden ‘asielzoekers’ in elke stad van Europa. Allemaal sterke mannen die asbsoluut niet ondervoed zijn en die de door hen aangeboden voedsel weigeren of weggooien. Die hevig protesteren en rellen veroorzaken omdat zij niet naar hun geliefde (meest betalende) landen worden gebracht! Die straten vol rotzooi en afval achter laten en de hulpverleners en politie uitschelden! Ik heb onderhand zo’n 200 video’s gezien van de islamitische invasie en er is geen 1 die vreedzaam is! (Zoals IS al heeft voorspeld: dit zijn geen vluchtelingen, maar zorgvuldig geïnfiltreerde IS-strijders, die zich als vluchteling voordoen!)
Hieronder heb ik een paar voorbeelden geplaatst.

Er is niet 1 die dankbaar of tevreden is. Ze schreeuwen en schelden en maken zelfs veelzeggende gebaren (hals afsnijden) naar de cameraploegen!
En de Europese fascistische bestuurders die hun vernietigingsplan zijn gestart, blijven ononderbroken doorgaan met het binenhalen van deze barbaarse primaten…

Dit is slechts het topje van de ijsberg (neem de tijd, want dit zal Uw toekomst zijn):

Frankrijk

Duitsland

Griekenland

Zweden:

Hongarije

Spanje

Italië
http://nos.nl/video/261072-politie-slaags-met-asielzoekers-in-zuid-italie.html

Nederland:
https://www.facebook.com/strijdNL/videos/vb.845263778819022/1018663401479058/?type=2&theater¬if_t=video_comment

Als hier nog 1 volidioot zegt dat wij deze ‘zielige, achtervolgde, getraumatiseerde’ oorlogsslachtoffers moeten helpen of hen in huis moeten halen, dan zal ik ze alle 200 video’s als tegenbewijs en bloc opsturen, zodat hun pc het voorgoed begeeft!

Realpredictor

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s