Juncker wil de EU-grenzen openen voor miljoenen immigranten

am_140326_gun_suicide_silhouette_800x600 (1)

Voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker wil dat Europa zijn grenzen opent voor tientallen miljoenen immigranten uit de derde wereld.

Dit maakte hij gisteren duidelijk in een een links-radicale vurige toespraak voor het Europees Parlement, waarin hij verklaarde dat de 60 miljoen mensen op de vlucht in de derde wereld “slechts” elf procent van de totale EU-bevolking behelzen.

In zijn betoog eist hij dat alle Europese landen hierin betrokken worden en de tsunami van vluchtelingen wat hij in de EU wil binnenhalen moeten bekostigen, alle EU-landen moeten voldoen aan de gemeenschappelijke EU regeling van asielontvangst.

-Dit moet worden toegepast in alle EU-landen, en strikt nagevolgd worden, zei hij.

Juncker sprak ook over een “systematische volksverhuizing” van honderdduizenden mensen uit de derde wereld landen als een oplossing om “de vergrijzende bevolking van Europa” te vervangen met nieuwe bevolkingsgroepen.

– Ongeacht of men het eens of oneens is met immigratie zullen we de immigranten voor de toekomst nodig hebben, beweerde hij.

Tijdens zijn toespraak gaf Juncker een sneer aan Hongarije wat weigert meer immigranten op te nemen. Onder andere door in herinnering brengen van de vlucht van Hongaren tijdens de communistische onderdrukking in de jaren 50 van de 19de eeuw.

– Het Europa waar ik in leef wordt geïllustreerd door mensen die willen helpen. Een Europa wat weigert te helpen wil ik niet in leven, volgens Juncker.

Hij krijgt sporadisch protest van individuele leden van het Europees Parlement, die in tegenstelling tot hem, democratisch door volksverkiezingen verkozen zijn. De onvrede wuift hij spottend weg, en neemt met duidelijk genoegen de ovatie van de socialistische en links liberale leden van het Europees Parlement in ontvangst, die hun handjes blauw klappen om de islamitische vluchtelingstroom naar Europa aan te moedigen.

Het politieke tijdschrift Politico wist al snel te constateren dat Juncker “erg ver van de waarheid is afgedwaald”, zowel in de zienswijze van de meeste inwoners van de EU in de perceptie van de asielchaos, als hun volksvertegenwoordigers. De meeste landsregeringen proberen daarentegen de massale instroom van de derde wereld te voorkomen, met in gedachte de verwoestende gevolgen, toenemende criminaliteit, segregatie, en een versplinterende samenleving.

De ruim 60-jarige “EU-president” vroeg zich ook af of er nog meer “veilige landen” zijn waar asielzoekers naar verwezen kunnen worden als de EU niet in staat is om de verzorging voor alle islamitische vluchtelingen op te nemen.

Bron:

http://www.friatider.se/jean-claude-juncker-haller-presidenttal

We will all go down together.

Bron: De Vrije Chroniqueurs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s