THE CHOICE IS YOURS TO MAKE…

Wij plaatsten al zolang berichten over islamisatie van Nederland, de vele vluchtelingen, het kapot maken van ons land door de regering. Maar niets blijkt te helpen, niets werkt in ons voordeel. Sterker nog, er wordt totaal niet naar ons geluisterd of gehoord. Daarbij wordt er een foto geplaatst van een verdronken kindje, Aylan Kurdi uit Syrië. Prompt daarop volgend gaan alle poorten open en worden de “vluchtelingen” met open armen, in een erehaag met ballonnen en cadeautjes, ontvangen.

Op tal van stations, waar overwegend Syrische vluchtelingen vooral vanuit Oostenrijk arriveerden, stonden vele duizenden mensen met eten, drinken en geschenken te wachten.

Maar wij weten intussen dat, al wat wij doen geen effect heeft. Wij worden zelfs voor extreem rechtsen en racisten genoemd.

Dus, diegenen die schrijven en/of reageren op de vele blogs, zoals Eunmask, EJ Bron, De Vrije Chroniqueurs etc etc, eigenlijk iedereen die tegen islamisatie, regering, Brussel zijn, zullen langzamerhand toch een keuze moeten gaan maken. Maar de keuzes zijn redelijk beperkt, het zijn er maar 3 die men kan maken.

Keuze 1- Accepteren wat er komen gaat.

Binnen afzienbare tijd zullen wij in de minderheid zijn. Ook dan zullen er keuzes gemaakt moeten worden. Bekeren tot de islam of de straf ondergaan die staat voor deze weigering. Ook zal je de vraag van uw (klein)kinderen moeten beantwoorden, waarom zij moeten bekeren omdat wij bepaalde keuzes hebben gemaakt. Ik zou bang zijn voor hun reactie.    screenshot_632sharia_boerka

Keuze 2 – Emigreren (vluchten)

Emigreren is ook een optie. Nederland achter je laten en ergens anders een nieuw leven opbouwen. Alleen de keuze waar men heen wil zal ook erg lastig worden. Naar welk land kan men gaan waar al die problemen, islam en crisis, niet zijn?

001_RBIAdam-image-ELSEVIER289292I01

SCHIPHOL - Drukte bij de check-in op Schiphol. De luchthaven verwacht met ruim 177.000 passagiers de drukste dag van het jaar. ANP TOUSSAINT KLUITERS

Keuze 3 – In verzet gaan.

Men kan ook de keuze maken om in verzet te gaan, het niet accepteren van alle problemen waar wij over schrijven en reageren. Maar ook zoals de 2 eerdere keuzes, zullen er offers gemaakt moeten worden.

45077-620-460

poster_vrij_nederland_1024

Wel is zo dat elke keuze die gemaakt moet worden, even moeilijk is dan de andere.

Maar dat er keuzes gemaakt moet worden is wel pijnlijk duidelijk. Het lost zichzelf niet op.

Mijn keuze is gemaakt en kies voor een vrij Nederland. En U?

MAAR WACHT U TE LANG MET UW KEUZE, WORDT DE KEUZE VOOR U GEMAAKT. WANT DAN IS HET TE LAAT!!

  dendieje

15 gedachtes over “THE CHOICE IS YOURS TO MAKE…

   • Hoe men wil sterven? Dat is voor ieder voor zich. Voor mij, ik kan het NIET over mijn hart krijgen om tegen mijn kleinkinderen te moeten vertellen dat IK niets heb gedaan. Dus voor mij is het sterven in het harnas. Niet zoals heel veel mensen denken “if you can’t beat them, then join them”

    Like

 1. Op zich wel makkelijk kiezen ik kies ook voor vrijheid maar liefst zonder geweld, zou dat nog ergens mogelijk kunnen zijn.

  Het liefste zou ik voor de deur van de ministers willen staan om ze het gevoel nu te geven wat ons te wachten staat.

  Like

  • Ik roep ook niet op tot geweld, maar men kan niet verwachten dat wij geen tegenstand krijgen van een bepaalde groepering die wel gewend is om geweld te gebruiken. Dus zal men zich moeten verdedigen.

   Like

 2. Met je eens hoewel ik het wel spannend vind en probeer ik mijn hoofd koel te houden.

  Er moeten gewoon burgernitiatieven gestart worden met bekwame mensen die in staat zijn niet alleen te demonstreren maar ook mensen om hen heen te beschermen of daarin kunnen adviseren. Als bv vluchtelingen de woonwijken instruinen en een gevoel van onveiligheid overbrengen, hoe gaan we hier dan mee om, kunnen we op de politie bouwen, die al enorm onder druk staan of zijn we op ons zelf aangewezen? Ik zie gebeuren dat mensen juist onrustig worden omdat ze zich onbeschermd voelen.

  Like

 3. Libera, Je moet altijd het hoofd koel houden, maar die burgernitiatieven proberen we al zo lang te organiseren. Maar het wil maar niet van de grond komen. Dat is, vrees ik, de mentaliteit van de Nederlanders. Als wij MASSAAL de straat op zouden gaan, dus niet met een aantal voor een gezellige BBQ, dan hebben we geen bescherming nodig en op de politie hoeven we echt niet te rekenen hoewel ze ook al flink worden uitgeknepen. We zijn dus inderdaad op ons zelf aangewezen. Dat is ook de reden dat ik dit stukje heb geschreven. Het zijn de keuzes die maakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s