Wilders terug naar commissie Stiekem

Geert Wilders van de PVV gaat het “schokkende en onacceptabele” dat hij eerder hoorde tijdens een bijeenkomst van de Kamercommissie voor de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (ook bekend als de Commissie Stiekem), daar verder bespreken. Hij hoopt zo collega’s mee te krijgen voor een beleidswijziging op een bepaald terrein.

PVV-fractievoorzitter Geert Wilders loopt naar de perskamer na zijn toespraak tijdens de gemeenteraadsvergadering in Zeewolde over een mogelijke opvanglocatie voor asielzoekers.De gespreksonderwerpen zijn zo geheim dat de leden van de commissie, zoals Wilders, hierover niets mogen delen met de buitenwereld, zelfs niet met hun eigen fractie.

Wilders hoorde er iets dat hij vanuit zijn optiek “niet voorbij” kan laten gaan. Zelf zag hij twee mogelijkheden om de kwestie aan te kaarten: of een besloten vergadering in de grote zaal van de Tweede Kamer of een motie “waarin eigenlijk niks staat” omdat er niks openbaar mag worden. De Tweede Kamer ziet daar geen mogelijkheden voor.

Bron: Telegraaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s