Duitsers ontnamen ons de Joden en geven ons nu daarvoor Moslims terug (video)

moslim

Lezers, het hoge woord moet er maar eens uit. Naar verwachting komen er alleen al in Duitsland dit jaar ruim een miljoen deurkloppers binnen, waarvan als je de verschillende berichten naast elkaar legt en vergelijkt het om 80% economische gelukszoekers gaat en voor de overgrote meerderheid om moslims. Is dit wat de Duitsers onder Wiedergutmachung verstaan ?

Toegegeven een  confronterende titel, maar Duitsland bij monde van kanselier en dominees dochter Angela Merkel is het spoor volledig bijster. De afspraken gemaakt in het Verdrag van Schengen worden achteloos ter zijde geschoven terwijl, was het niet Duitsland dat met strenge hand de navolging van de EU regels vorderde, toen het ging ( en nog steeds gaat ) om de economische crisis in Griekenland  en in mindere mate in andere EU landen.

Duitsland schiet op de andere EU landen met zwaar dubbelloops geschut, het deurkloppersprobleem en het economische probleem en ondanks de juichende tonen in Den Haag, nadat de gegevens van Prinsjesdag weer ??? zijn uitgelekt , maar toevallig de belastingplannen ontbreken !!!, zult u volgend jaar het slachtoffer worden van deze in Berlijn en Den Haag op onverantwoordelijke wijze gevoerde strategie, voor zover je het hier nog kunt hebben over een ‘strategie’.

Wij kunnen niet met overtuigende bewijzen komen, dat hier sprake is van een zuiver Amerikaanse poging tot destabilisatie van Europa, of dat het gaat om wat velen de geheime agenda van de ‘elite’ en banken noemen, misschien wel een soort samenzwering van alle drie, trouw uitgevoerd door een paar slechts op aanzien beluste mannen en vrouwen in Brussel met de assistentie van een aantal VN organisaties en niet te vergeten op de achtergrond de kerken, die hier de kans tot zieltjes winnen zien. U mag het zeggen.

Een zaak is echter overduidelijk, door de ‘Wiedergutmachung’ van Duitsland zal Europa overspoeld worden met mensen die hier qua geloof net zo weinig te zoeken hebben als Christenen in Saoedi Arabië, waar de Saoedi’s in ieder geval met  dit soort invasies korte metten maken.

Terwijl in een aantal top bestemmingen voor de te verwachten moslims, de integratieproblemen al hoogtij vieren, laat Duitsland zonder te verblikken en te verblozen honderdduizenden extra moslims binnen, die zich na eenmaal in Duitsland te zijn geregistreerd ongestoord de EU door kunnen, met uitzondering van een paar slimme landen zoals Groot Brittannië en Denemarken die middels een tijdige ‘opt out ‘regeling deze invasie nog enigszins in bedwang kunnen houden.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s