I HAVE A DREAM

de_opluchting-2_1

En toch ben ik opgelucht, zo vele met mij. Het was een echte “touch and go” moment. Het had niet langer moeten duren, of de islam had ons land compleet overgenomen. Vele mensen zagen het niet meer zitten dat de tij ooit nog zou keren. In gedachte zagen wij onze (klein)kinderen zich verplicht bekeren naar de islam.

kkkkkkkkk

Maar op het allerlaatste moment kwam de Nederlandse bevolking in opstand, tegen de toen regerende kabinet en de islamisatie. De complete regering was naar huis gestuurd en onze huidige PM Geert Wilders van de PVV werd met overtuigende meerderheid gekozen. De moslims begonnen langzaam maar zeker terug te keren naar landen van herkomst. Het einde van de islamisatie was een feit. De weinige achtergebleven moslims hebben zich geheel geÏntregeerd. Hun geloof belijden wordt nu alleen nog maar  in hun eigen huis gedaan. Geen moskeëen meer in ons land. Die worden nu gebruikt door winkeliers en theater.

1348574023_950325_1348601358_album_normal

De massale opkomst van onze bevolking liet mij niet onberoerd, ik kreeg warempel een brok in mijn keel. Ze lieten zich ook niet meer wegjagen door de politie en dreigementen van de moslims. Ze lieten zien wie het echte volk was in Nederland. Ze droegen trots de Nederlandse vlag en sloegen de trom om te laten horen dat ze het meenden. Een ooit zo’n trotse land was weer opgestaan voor hun vrijheid.

beleg9

Samen hebben wij het land weer opgebouwd zoals het vroeger was. De werkeloosheid werd met meer als de helft terug gedrongen, onze ouderen krijgen weer waar ze recht op hebben, verzorging, aandacht, rust en vooral geluk.

timthumb

Nederland is weer het mooie land die het eens was, in volle glorie wappert ons vlag trots aan de vele huizen.

Nederland 30 juni 2011. In een polder in Noord Holland staat een molen en wappert een Nederlandse Vlag. Foto: Jan Boeve

Met een gelukzalig gevoel werd ik vanmorgen wakker en tot mijn afgrijzen bleek ik alles maar gedroomt te hebben. Alles bleek nog steeds hetzelfde te zijn. Dezelfde regering, armoede, onze oudjes en de islam die ons mooie land langzaam maar zeker overneemt.

Welterusten, ik ga weer slapen en hoop dat ik dat gevoel weer terug krijg.

Dendieje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s