Stille tocht Den Haag voor vluchtelingen

  dendieje

Stille tocht voor “vluchtelingen? De tocht die zij maken naar ons is anders niet zo stil. En natuurlijk moet er weer een stemmingsfoto erbij, WANT ZIJ ZIJN ZO ONTZETTEND ZIELIG. Waarom plaatsen ze niet de algemene foto’s, ZOALS HET WERKELIJK IS.

1008nrh1349714191225

We krijgen al meer dan genoeg van deze barbaren, dus LANDVERRADERS hebben we niet meer nodig om ons land naar de knoppen helpen.


DEN HAAG – Vanaf station Den Haag Centraal begint zaterdag om 12.00 uur een stille tocht naar het Binnenhof om aandacht te vragen voor de situatie van de vluchtelingen in Europa. Het gaat niet om een demonstratie, zeggen de organisatoren. Ze hopen op ongeveer duizend deelnemers.

Doel van de zogeheten Mars voor de Vluchtelingen is solidariteit, respect en medeleven te betuigen aan de slachtoffers van de vluchtelingencrisis. Bovendien willen de lopers een oproep doen aan de politiek om meer voor de ontheemden te doen. Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Asiel) is uitgenodigd om langs te komen om een reddingsboei in ontvangst te nemen. Daarmee willen de organisatoren duidelijk maken dat de situatie van de vluchtelingen schrijnend is.

Niet alleen in Den Haag, maar ook in Athene, Brussel, Londen, New York en Sydney zijn er zaterdag stille tochten.

Bron: Telegraaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s