Uitgelekte alternatieve troonrede – bankrede – van DLM

Ridderzaal

 By: rob vellekoop

Beste landgenoten,

Ik spreek jullie toe vanaf dezelfde bank waarop we ‘s avonds met zijn allen zitten en door tv of internet de wereld krijgen voorgeschoteld. Iedere troonrede opnieuw krijgen we een aanmaning om meer belasting te betalen en de broekriem aan te halen met de volgende bezuinigingsronde, alsof wij, de meerderheid van dit land nog niet genoeg aan de Gouden Eeuwen van regenten hebben betaald. Deze bankrede is een gesprek van mens tot mens en ik heb een paar brandende vragen voor jullie.

1. Waarom accepteren we dat onze gezondheid kapot gemaakt wordt?

Onze gezondheid staat zwaar onder druk door de stress van het werk of door het overleven met een uitkering en de angst die ons aangepraat wordt door de mainstream media. Daarnaast worden we voortdurend blootgesteld aan WIFI marihuanastraling, luchtverontreiniging, weersbeïnvloeding en andere straling (HAARP). Er is een schrikbarende stijging van mensen die aan kanker lijden en er aan sterven. Alternatieve geneesmiddelen worden langzaam aan verboden. Een bijzonder geneeskrachtige plant als hennep wordt als illegaal genoemd, terwijl de Amerikaanse overheid na veertig jaar heeft toegegeven dat het kanker kan genezen. De farmaceutische industrie verdient astronomische bedragen aan zieke mensen. Ziekmakende bestrijdingsmiddelen worden ondertussen toegelaten in de landbouw. Met dank aan de overheid.

2. Waarom nemen we het dat onze vrijheid afgenomen wordt?

Onze vrijheid staat op de tocht. Met als argument het voorkomen van terroristische aanslagen worden steeds meer privacy-beperkende maatregelen ingevoerd. De controle wordt jaar na jaar scherper samen met de onderdrukking die cameradaarbij hoort. Er piepte bijna niemand toen er een ID plicht werd ingevoerd, iedereen accepteert dat hij niet zonder bankpas ZIJN geld kan opnemen bij de bank. Er zijn zelfs digitale banken zonder loket! Geen enkele burger is vrij en moet verplicht bij een particuliere ziektekostenonderneming een verzekering afsluiten. Dankzij de overheid.

3. Waarom willen we met de VS meedoen in een krankzinnige oorlog tegen Rusland?

Wij worden bestuurd door een overheid met een behoefte aan oorlogvoeren, als loopse hond volgt NL de VS in een conflict met Rusland. De wapenindustrie en banken hebben een satanisch verlangen naar wereldoorlog III.
De propagandamachine van de mainstream media maakt overuren in het zwartmaken van de Russen.
Over de hele kwestie rond de MH17 huilen politici krokodillentranen, maar de ware toedracht willen ze niet boven water halen. Wat een grove belediging voor alle nabestaanden! Er zal geen landgenoot opstaan die zich in deze onverkwikkelijke affaire kan vinden. Opnieuw doet de overheid niet zijn werk en handelt ook niet in het belang van de bevolking waarvoor zij in het leven geroepen is.

Lees verder>>>

Bron: De Lange Mars (DLM)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s